visulav Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Salut, Am o Toyota Hiace IV, 2.5D-4D, 75kw din 2001. Diferentialul pe spate e LSD si facea zgomot la rulare. Am decis sa il desfac. Am gasit rulmentii uzati si ma pregatesc sa ii comand (4 rulmenti si 3 simeringuri costa 2800 lei). Satelitii nu se pot roti cand sunt montati pe diferential. Din experienta stiu ca exista modele la care satelitii se misca usor cand diferentialul e dat jos. Am desfacut si satelitii si placile distantiere, dar nu am gasit probleme acolo. Intrebarea este: cand diferentialul e dat jos, satelitii trebuie sa se invarta usor sau nu?? Am atasat cateva poze cu satelitii desfacuti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Diferential LSD Toyota Hiace normal trebuie sa se invarta Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Diferential LSD Toyota Hiace Daca diferentialul este asamblat, satelitii sunt blocati de discurile de frictiune (cel putin asa vad eu din poza). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
visulav Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Re: Diferential LSD Toyota Hiace Salut, O sa risc înlocuind doar rulmentii si simeringurile si o sa va comunic rezultatul. O sa știm atunci daca trebuiau sau nu sa se invarta sateliții. Multumesc pentru răspunsuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Diferential LSD Toyota Hiace Salut, O sa risc înlocuind doar rulmentii si simeringurile si o sa va comunic rezultatul. O sa știm atunci daca trebuiau sau nu sa se invarta sateliții. Multumesc pentru răspunsuri! Poti te rog sa imi dai codurile rulmentilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
visulav Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 (editat) Re: Diferential LSD Toyota Hiace Poti te rog sa imi dai codurile rulmentilor? Mâine ti le dau. Le am la birou. Coduri: BEARING, TAPERED ROLLER (FOR REAR DRIVE PINION REAR) 90366-35087W(LSD) BEARING(FOR REAR DIFFERENTIAL CASE) 90366-50001 (2buc) BEARING, TAPERED ROLLER (FOR REAR DRIVE PINION FRONT) 90366-30067W(LSD) SEAL, OIL (FOR REAR DIFFERENTIAL CARRIER) 90311-38070 SEAL, OIL (FOR REAR DIFFERENTIAL SIDE GEAR SHAFT) 90311-43001W(LSD) (2buc) Editat August 3, 2013 de visulav Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Diferential LSD Toyota Hiace Esti masochist daca dai atatia bani pe rulmenti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
visulav Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Re: Diferential LSD Toyota Hiace Esti masochist daca dai atatia bani pe rulmenti. Iti imaginezi tu alta variantă? Am cautat și aftermarket dar am găsit doar doi dintre ei și economisesc 500 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 (editat) Re: Diferential LSD Toyota Hiace Nu te grabi.Asteapta raspuns de la max. Editat August 3, 2013 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate