M3f Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Care dintre voi stimati colegi ma poate ajuta cu o poza sau schema cu pozitionarea sondei marsarier la Samurai ? Vreau sa ii pun o lampa si nu stiu de unde sa trag firele !! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 (editat) Re: Sonda marsarier uite aici o poza daca te ajuta http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/piese-auto/motoare-cutii-viteze/cutie-de-viteze-suzuki-samurai-sj-12063728.html Editat August 1, 2013 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat August 1, 2013 Autor Partajează Postat August 1, 2013 (editat) Re: Sonda marsarier uite aici o poza daca te ajuta http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/piese-auto/motoare-cutii-viteze/cutie-de-viteze-suzuki-samurai-sj-12063728.html Multumesc mult dar daca mi-ai indica si care e sonda chiar te caut si iti dau berea !! :D Ca am stat azi sub masina 2 ore si m-am uitat ca " boul la poarta noua " . Editat August 1, 2013 de M3f Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Sonda marsarier este cu mufa ovala nu rotunda http://www.daparto.de/Artikeldetails/c139e1b4373f8f0fd64ebfc66e627160bfdaaed3 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Sonda marsarier daca nu o ai sau e defecta costa vre o 60 ron noua Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Sonda marsarier Multumesc mult dar daca mi-ai indica si care e sonda chiar te caut si iti dau berea !! :D Ca am stat azi sub masina 2 ore si m-am uitat ca " boul la poarta noua " . te uiti in compartimentul motor, intre pompa de frana si delco este o mufa alba cu doua fire negre care vin din tunelul de la cv. langa ea mai este un tip asemanator de mufa dar cu 3 fire care merge la senzorul CAS din distribuitor. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sonda marsarier daca vrei sa pui o lampa in spate,(pt vizibilitate mai buna), care se aprinde la cuplarea marsalierului, de ce nu cuplezi lampa la stopul de marsalier din spate si nu trebuie sa tragi 3 metri de cablu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sonda marsarier daca vrei sa pui o lampa in spate,(pt vizibilitate mai buna), care se aprinde la cuplarea marsalierului, de ce nu cuplezi lampa la stopul de marsalier din spate si nu trebuie sa tragi 3 metri de cablu. In general, nu este indicat sa faci asa ceva: in instalatiile auto, cablele sunt dimensionate cu mare zgarcenie si montarea unui bec suplimentar in circuit poate chiar sa dubleze curentul in acel circuit... si de aici, "big buba". Poti face asa ceva doar cu utilizarea unui releu si "aducerea" unui "+" printr-un cablu corespunzator... dar e total neeconomic, mai ieftin e sa tragi un cablu suplimentar direct din siguranta aferenta (si mai sigur:wink:) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sonda marsarier da ai dreptate, mai ales daca vrei sa pui vreun proiector de 55w...totusi la un bec mai mic sau la un proiector cu led nu cred ca sunt probleme...eu stiu ca multi isi fac instalati pt remorca si se cupleaza la stopurile spate. dar cel mai corect este sa tragi direct de la sursa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sonda marsarier si daca pui ceva puternic eu zic sa pui un buton separat sa nu orbesti pe cei din spatele tau,asa poti sa-l folosesti doar cind ai nevoie si nu deranjezi pe altii. Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sonda marsarier si nu deranjezi pe altii. Decat atunci cand stau cu faza lunga in spatele tau :grin: Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sonda marsarier Da am rezolvat-o : 1 . Sonda trebuia cautata pe deasupra la motor nu pe dedesupt cum am facut eu ieri !! :D 2 . 5 meri de cablu , un releu si un proiector universal patrat cu bec H3 55 W tras in spate sub bara si gata cu problema Partea frumoasa ca dupa ce am plecat de la prietenul meu , inginer electronist si mai nou si electrician auto , am constatat ca toate mergeau ca unse si frumos dar cu o singura exceptie ..... nu mai merg farurile ...:(( doar pozitiile ... LOL ... maine iar investighez .....:P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicul Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Sonda marsarier salut.Ma poate ajuta cineva cu localizarea sondei de marsalier pentru un Freelander 1 td4? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate