paulgr Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Vand Jeep Wrangler TJ : An fabr.2000 Blocant fata OX LOCKER (mecaniac) Blocant spate OX Locker(mecanic) Planetare fata ALLOY USA HD cu 30 spline Planetare spate Superior Axle cu 30 spline Rapoarte noi 4.56 Precission Gear fata ,spate Rulmenti ,pivoti noi fata de la Rugged Ridge Bare directie +track bar Rugged Ridge Tampoane HD la cutie,comanda troliu montata in masina Cardane HD facute din teava de sonda foarte rezistenta Inaltare minima pentru a pastra stabilitatea (s-a decupat din aripi) Roti 33/16 Jante tabla HD Cragar (USA) Distantiere Bratele care tin puntea facute din teava foarte rezistenta Motor 2.5 benzina ,dar s-au facut unele imbunatatiri pentru a Mari puterea la 150CP Proiectoare cu 16 smd / buc. Baterie OPTIMA YELLOW Masina este pregatita pentru OPEN si merge foarte bine Pentru cine este interesat se va face si o proba in traseu. Acte USA. VAMA PLATITA. Mai multe detalii pot oferi la telefon sau pe pm . Pret: 9000 EUR neg. Tel: 0728129690 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open eu zic ca nu e pregatita inca,de exemplu conform regulamentului fras anexa A si B nu ai rolcage cel putin nu al vad in poze! spor la vanzare Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open Se poate intari cel original cu costuri minime..... Eu am participat la OPEN cu asta care il are masina din fabrica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open ma rog nu mai comentez doar ca in anexa b este prevazut clar cum trb sa arate un rollcage,poate a fost la vre o cupa Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open Nu mai comenta!!....daca esti interesat de masina vin- o la o proba cu masina in traseu si ai sa vezi despre ce vorbesc......daca nu te rog sa nu mai faci comentarii off topic...multumesc moderatorilor care isi fac treaba foarte bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open @paulgr Poate ai vrut sa zici ca e masina pregatita ptr offroad ...nu de open ...:grin: In sprijinul celor spuse de mine ...te rog sa ma contrazici (mai jos iti enumar niste chestii obligatorii la open ca sa fie masina ta acceptata la un concurs la clasa open ) : 1.Centuri de siguranta de tip ham cu prindere in minim 3 puncte 2.Casti de protectie ptr pilot/copilot 3.GPS Garmin 4.Terratrip ...si "5." ceea ce zicea colegul ...in legatura cu rollcageul ... Rollcageul tau arata asa? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76143-Regulamentele-Anului-Competitional-2013 (anexa B) Daca ai toate dotarile de mai sus ...atunci poti spune ca vinzi o masina pregatita de open. Sens in care imi pare rau ca mi-am pierdut timpul facand o remarca gratuita intr-un topic de vanzari. Sa stii ca nu mi-am propus sa te trag de urechi sau sa enervez pe cineva ...dar hai sa nu vindem mere drept ...pere ... prima conditie sa ai credibilitate si poate si putin succes la vanzare ...ar fi CORECTITUDINEA mai ales ca e vorba pana la urma de o comunitate cu "circuit inchis" si masina pe care doresti sa o vinzi se muleaza ca o manusa pe profilul unuia din aceasta comunitate. Nu "comentez" prea mult pe margina subiectului...dar nu mi s-a parut corect sa "te dai" aiurea la colegul "marx" care pana la urma ti-a facut o remarca pertinenta (cel putin asa am asimilat-o eu). PS - Chiar si asa, la o masina de offroad pretul pe care il propui la acaret cu toate upgradeurile descrise de tine nu e tocmai rau ... :grin: Numa bine. Ionut consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open Terratrip-ul a fost pe masina si l-am dat jos(doar aparatul ), instalatia a ramas trasa in bord ; Centuri in patru puncte are ,dar nu se vad bine in poza facuta la interior Castile le am acasa ,dar nu le vand Roll-cage-ul este intr-adevar cel original al masinii si se poate modifica fara probleme si face dupa placul fiecaruia cu costuri mai mici sau mai mari depinde de firma la care se confectioneaza; Dar eu vand masina descrisa mai sus cu care am participat la OPEN la 2 competitii .(acesta a fost motivul pentru care m-am exprimat in felul acesta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open Ok, acum toata lumea s-a lamurit ce are si ce ...nu are! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open masina are acum motor nou, kit ambreiaj HD nou(disc cu placi ceramice ,placa presiune HD si rulment nou). astept oferte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open masina are o noua infatisare si nr. de bulgaria Accept si variante cu diferenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open deocamdata nu reusesc sa incarc poze noi dar mai incerc. pt. cei interesati ,contactati-ma pe whatts up pt. poze. nr. telefon 0728129690 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open masina este super OK, o stiu de ani de zile si am avut ocazia sa concurez pe la Bucovina cu ea de vreo 3 ori .... cine doreste o masina in mintile ei ii recomand sa o cumpere fara sa se mai gandeasca prea mult !!! ... iar Paul este un baiat de nota 20 !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Iulie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2016 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open astept oferte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open Interesanta noua infatisare :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open anunt valabil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Iunie 19, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2017 Re: Vand Jeep wrangler TJ pregatit open inca valabil!astept oferte si variante cu masina de teren buna pentru tractari sau microbuz! 0728129690 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate