Sibo Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Va Saluta Sabin Nicoara, 43 ani, iubitor de off-road. Nu posed 4x4 si visez la un LC. Sunt un vechi vizitator al celuilalt forum insa nu m-am inscris ca membru deoarece nu posed inca 4x4. Va cunosc pe cativa dintre voi dupa tread-urile voastre pe care le apreciez. Locatia preferata pentru off-road : Muntii Capatanii (Transalpina). S-auzim de bine ! Sabin 0720106821 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sibo Postat Iulie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Bine v-am gasit ! Multumesc pentru urarile de bun venit pe acest forum! Am reusit sa-mi conving sefu' ca trebuie sa cumparam un Hilux pe firma. Am sa-l echipez cu anvelope adecvate off-road-ului si troliu. Oare va pot insoti cu aceasta masina macar pana in buza dealului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sibo Postat August 19, 2008 Autor Partajează Postat August 19, 2008 Re: Bine v-am gasit ! Azi am dat comanda. YYEEEESSSS Cabina Dubla 2.5, 120CP, versiunea COMFORT cu dif blocabil punte spate in loc de LSD. O iau la sfarsitul lui septembrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Bine v-am gasit ! Azi am dat comanda. YYEEEESSSS Cabina Dubla 2.5, 120CP, versiunea COMFORT cu dif blocabil punte spate in loc de LSD. O iau la sfarsitul lui septembrie. Bravo domnule ! - dif. blocabil = face toti banii, o sa vezi cu ochii si o sa simti cu sufletul :grin: - masina aia o sa traga ca un animal de povara, n-ai probleme sa urci si pana in varfu' dealului :grin: - pune-i gume adevarate, nu te prosti cu "abureli" - vezi ca masina sa vina cu jante de 15-16", NU de 17" ! PS : Gume adevarate [ in opinia mea ] - cu care poti merge pe asfalt linistit, dar si la iesiri ocazionale = BFGoodrich - profil MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sibo Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Re: Bine v-am gasit ! Multumesc stimati profesori ! De la voi am invatat lectia diferentialului. Cealalta lectie `anvelope` mi-a dat solutia fara echivoc : MT, insa masina e pe firma si trebuie sa-l iau pe sefu` asa mai pe ocolite. Asadar, festina lente, in noroaie suculente doar cu MT-uri incaltat si cu dif-ul blocat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: Bine v-am gasit ! Bine ai venit pe forum.Spor la traba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sibo Postat Octombrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: Bine v-am gasit ! A venit! Mai bine spus m-am dus s-o iau de la Tg Mures si i-am aratat izvorul Muresului. Este o masina superba! IMGA62.JPG[/attachment:3e0uooo8]IMGA69.JPG[/attachment:3e0uooo8] S-auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate