Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese Rexton, nu gasesc!

georgegam
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Am un Rexton din 2007, 2,7 186 CP si acum 2 zile mi s-a rupt un pivot in mers. Bineinteles ca mi-a facut praf toata mecanica. Acum problema mea este ca nu gasesc pivoti. este vorba de pivot inferior, partea de jos, pe care nimeni nu il are. Voi de unde luati piese? Am incercat peste tot, am gasit tot cu exceptia pivotilor.

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!

Re: Piese Rexton, nu gasesc!

Arata ca cel din poza, dar dupa masina eu am identificat alt cod 4454109004, arata la fel dar nu se potrivesc, apar diferente la con si gauri. Ma poti ajuta?

Edited by georgegam
Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!

Daca asta este codul care iti trebuie: 4454109004, sa stii ca vine numai original, costa in jur de 200 lei bucata si se poate aduce in 15-16 zile lucratoare.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Daca asta este codul care iti trebuie: 4454109004, sa stii ca vine numai original, costa in jur de 200 lei bucata si se poate aduce in 15-16 zile lucratoare.

Mi se pare ciudat, parca nu este o masina atat de rara pe cat de rare sunt piesele...

Mi se pare ciudat, parca nu este o masina atat de rara pe cat de rare sunt piesele...

Uraaaa, am gasit si pivotii, nu stiu daca pot sa pun aici site-ul de unde am gasit piesele, acum am o alta problema, nu gasesc planetara stg fata, ma poate ajuta cineva? Este 2,7 186 CP, 2007, automata.

Incredibil, am invatat deja toate masinile de la dezmembrari, nimeni nu are planetara ca a mea, difera capul de pe cutie. Am gasit masina din acelasi an, si tot difera, se pare ca majoritatea masinilor au 4x4 la buton si a mea este permanent, fara buton de 2x4 si de aici apare diferenta. Nu stiu incotro sa o apuc. Am cerut poze pt planetara noua inainte sa comand si imi vine tot reperul care nu se potriveste. Stie cineva daca se potriveste de la altceva? Sau are cineva vreo idee sa rezolv?

Edited by georgegam

• 5 years later...
Am cautat si eu doua bucse la puntea spate de Rexton 2.7, 2008 si m-am lovit de aceeasi problema. La magazinele de piese din oras imi veneau dupa 3-4 saptamani si altii spuneau ca nu au program de SsangYong si sa incerc la dezmembrari. Am cautat online si am gasit pana la urma la kingauto.ro. E importator direct, preturi mult mai mici si termen de livrare scurt. Nu vreau sa fac reclama doar sa ajut si eu pe altii care citesc acest topic.

• 4 months later...

Ceea ce spune ceva despre calitate. Se strica cam greu... Am avut un Korando din 98, abuzat binisor, la care nu am avut nevoie de nimic. Nicio piesa noua din 2009 cand am cumparat-o pana in 2018 cand am vandut-o.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use