tonytherunner Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Ma intereseaza in mod special ce vaselina se foloseste pentru planetare ,iar la cruci pe unde se face ungerea ?:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Gresare cruci cardanice si planetare Ma intereseaza in mod special ce vaselina se foloseste pentru planetare ,iar la cruci pe unde se face ungerea ?:grin: Eu personal folosesc vaselina albastra XHP222 de la Mobil. O duce apa foarte greu. :grin: http://www.motorvip.ro/uploads/photo/image/18258/large_mobil.jpeg Majoritatea crucilor de cardan au gresoare montate in mijlocul lor http://www.eurocardane.ro/86-244-home/cruce-cardanica-2700x8000.jpg http://www.auto-moto-shop.ro/app/gethumb.php?id=16677&w=318&h=318 Unele au gresorul la capatul uneia dintre pastile. Editat August 5, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Gresare cruci cardanice si planetare din cate stiu eu crucile de Freelander nu au gresor(din pacate), pentru gresare fabricantul spune asa: "Use Multipurpose Lithium Base Grease NLGI consistency No. 2.", ceea ce din cate vad putin din poza e exact ceea ce recomanda si Max... de obicei planetarele noi vin cu punguta de vaselina atasata. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat August 5, 2013 Autor Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Gresare cruci cardanice si planetare Mi imi terebuie pentru capul acela de la cardan pt ca am schimbat burduful si inauntru am gasit vaselina neagra dar eu am cumparat un galbena mai precis ce mia dat vanzatoarea ca cred ca nu stia prea multe:ha: Numi prea place consistenta zici cai marmelada. la cruci nam vazut vreun gresor,atunci cum le ungi,nu vad nici o solutie ???. Editat August 5, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Gresare cruci cardanice si planetare Mi imi terebuie pentru capul acela de la cardan pt ca am schimbat burduful si inauntru am gasit vaselina neagra dar eu am cumparat un galbena [ATTACH=CONFIG]186223[/ATTACH] mai precis ce mia dat vanzatoarea ca cred ca nu stia prea multe:ha: Numi prea place consistenta zici cai marmelada. la cruci nam vazut vreun gresor,atunci cum le ungi,nu vad nici o solutie ???. Asta nu e buna pentru piese in miscare, doar pentru suruburi si cabluri... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Gresare cruci cardanice si planetare Pur si simplu nu se ung astea de Freelander, sunt capsate La alea de Disco se vede clar unde e gresorul mai bine intreaba inainte si dupa aia cumpara.... ca sa nu te mai alegi cu "marmelade":grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat August 5, 2013 Autor Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Gresare cruci cardanice si planetare bine ca n-am pus cardanu....:ha: Editat August 5, 2013 de DKW If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat August 20, 2013 Autor Partajează Postat August 20, 2013 Re: Gresare cruci cardanice si planetare Am luat Castrol LM NLGI2,mai scump,dar probabil mult mai bun decat ce am luat anterior,are acelesi specificatii care mi lea dat sierrafery.:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate