adresavlad Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Vă salut! Cine mă poate lămuri și pe mine câte viteze are cutia automată de pe MK2 cu motor de 2.8TDI? Mulțumesc anticipat! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Număr viteze Patru viteze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Număr viteze 3 viteze mecanice + over-drive-ul (controlat electronic) Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 Re: Număr viteze Ceea ce înseamnă că atunci când Over Drive este On am a patra, iar când este Off am numai trei? Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: Număr viteze Exact, si de multe ori cand nu are ulei suficient sau din diferite alte motive nu mai schimba ultima treapta. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate