Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa timbru verde Mitsubishi MK2 autoutilitara

seklerbowhunter

Postări Recomandate

Buna seara, poate sa ma ajute cineva cat este taxa de timbre pentru o autoutilitara 2,5 dizel din anul 1992 norma de poluare Non Euro.

az am avut surpriza ca dupa omologare la RAR masina de mitsu MK2(prima intergistrare a fost in 1992.30 ianuarie) a fost declarat dupa seria de pe motor ca si Non euro...Dupa calculatorul de pe siteul Anaf mi a iesit o suma cat valoarea masini :grin: dar am gasit multe anunturi pe net care vinde masina (identica) si declara ca taxa este de apr 600euro.

asa ca sunt in impas cu deciziii , ce sa fac? Eventual a mai inmatricluat cineva masina ca si autoutilitara similara si cat a fost taxa?

Editat de seklerbowhunter
"If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: taxa timbru verde Mitsubishi MK2 autoutilitara

Ori plătești taxa (timbrul de mediu) cât îți cer ăia, ori dai cu ea pe Bulgaria.

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

trebuia sa dai o ”atentie” inainte de a merge cu ea la R.A.R si o scoteau si euro2 acuma e tarziu nu mai poti face nimic pt ca a fost introdusa in baza de date...bulgaria sau la unguri

”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu
Link spre comentariu

trebuia sa dai o ”atentie” inainte de a merge cu ea la R.A.R si o scoteau si euro2 acuma e tarziu nu mai poti face nimic pt ca a fost introdusa in baza de date...bulgaria sau la unguri

sincer cu ,,atentii" nu prea merge la RAR-ul unde am facut masina.totodata am contactat si departamentul din Bucuresti care este pentru determinarea poluarii si acelasi raspuns am primit.Dar revenind la intrebarea mea, cineva stie cat este taxa de timbru pentru astfel de masina? conform ce criterii se scade taxa fata de valoarea afisata pe calculatorul ANAF?

referitor cu inmatricularea in Bulgaria se pare ca nu va tine mult figura in viitor si din cauza acesta nu vreau sa ma complic.

multumesc

Link spre comentariu

Figura cu inmatricularea pe Bulgaria va tine pentru totdeauna daca o faci cum trebuie de la inceput si anume REZIDENTA.

Costa putin mai mult dar nu ai nici o bataie de cap. Masina pe numele tau. Mai este posibilitatea sa-ti deschizi o firma la BG si sa-ti pui pe ea cate masini vrei,insa apar complicatii gen, contabil, sediu..etc.

Bafta.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Care este dotarea minima pe care ar trebui sa o aiba masina in afara de rollcage pentru a putea fi omologata ca masina de competitie?

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

As mai avea o intrbare

Asigurarea RCA, respectiv ITP se va face la fel ca si in cazul celorlalte autovehicule astfel incat sa poata fi folosita fara retineri si pe drumuri publice?

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

trebuie sa aiba frane bune....cel putin a fost o cerinta suplimentara fata de rollcage.Totodata documetele de la FRAS si cam atat.RCA, ITP ca si la categoria autoturism, si da se poate folosi fara nici un fel de retinere pe drumuriile publice.Tabla cu numarul de inmatriculare este unul obisnuit.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare