Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De azi sunt baiat mare!

Vizitator Nemo

Postări Recomandate

Vizitator Nemo

azi curs festiv ...Yote k am terminat si eu liceul. Sunt absolvent... (si voi va intrebati "Ce ne intereseaza pe noi asta?" ) :))

Io...absolvent...dar si masina a primit nijte mici "accesorii" speciale pentru ziua de azi.

Si asa a devenit vedeta iubita mea din '85!

Pozele spun mai multe...

+ i-am pregatit o surpriza pentru gabi_G!!! Dar putin mai tarziu.

PS... am trecut si pe langa nello azi... dar s-a facut k nu ma vede =)) :lol: :( eram mai siecsi ca el! just kiddin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Figo

liceul

Felicitari !!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

....... pai clara treaba !!! Nello sa facut ca nu te vede ......pt ca erai cu doua calugarite in mashina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator koala
Felicitari! Vad ca nu e rau sa fi absolvent cu tipele alea langa tine. :lol: :lol:

... asta am vrut sa zic eu, da' m-am uitat in buletin si mi-a trecut repede :lol: :lol: :lol: ...

Link spre comentariu

frumoase feletel din Suceava...

las ca ajung eu prin zona si iesim la un off road in echipaj complet.... noi venim cu cazanele tu vi cu desertul........ :twisted:

nu pot decat sa-ti urez succes si bafta pe mai departe ....

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Felicitari! Bun, am inteles, ati facut poze cu robe si tichii, acum vrem urmatoarele, adica alea :wink: 8) .......de dupa :lol: P.S. Rog neseriozitate.
Link spre comentariu

Vizitator Nemo
frumoase feletel din Suceava...

las ca ajung eu prin zona si iesim la un off road in echipaj complet.... noi venim cu cazanele tu vi cu desertul........ :twisted:

"Desert" am vreo 30 de portii...deci cine vrea sa ma anuntze :D

Link spre comentariu

Vizitator Nemo
Felicitari...daca stiam ca erai tu....ma combinam de o bauta. Erai la Sagra :lol: Pai mai da si tu un tel cat mai sunt in tara. 0742 778696 Astept!

Vorbim batrane... iesim... si asa stam la 2 scari departare unu de celalalt. :))

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nr. 150
Măi, Nemo, măi... nu puteai aduce şi fetele când am foto maşina? Când organizaţi o ieşire offroad să le anunţaţi şi pe ele şi pe mine ca să surprind ineditul cu aparatul foto. Nu mai fă greşeli din astea, bine? :)
Link spre comentariu

Vizitator Nemo

Multi au promi ca vin la Suceava la o tura... si eu am promis k aduc "desertul"... :t1 :t1

Astept cu drag momentul...

thanks people!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare