Vizitator Nemo Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 azi curs festiv ...Yote k am terminat si eu liceul. Sunt absolvent... (si voi va intrebati "Ce ne intereseaza pe noi asta?" ) :)) Io...absolvent...dar si masina a primit nijte mici "accesorii" speciale pentru ziua de azi. Si asa a devenit vedeta iubita mea din '85! Pozele spun mai multe... + i-am pregatit o surpriza pentru gabi_G!!! Dar putin mai tarziu. PS... am trecut si pe langa nello azi... dar s-a facut k nu ma vede =)) :lol: :( eram mai siecsi ca el! just kiddin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari, si succes mai departe... la viata, masina, si la toate... Ca greul amu incepe :D ... gluma ... fiecare parte a vietii are latura cea frumoasa.. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 liceul Felicitari !!!!!!!! 8) 8) 8) 8) ....... pai clara treaba !!! Nello sa facut ca nu te vede ......pt ca erai cu doua calugarite in mashina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari si succese multe!!! Eu mai am un an... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 felicitari. :D si la mai mare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari...daca stiam ca erai tu....ma combinam de o bauta. Erai la Sagra :lol: Pai mai da si tu un tel cat mai sunt in tara. 0742 778696 Astept! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari! Vad ca nu e rau sa fi absolvent cu tipele alea langa tine. :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari! Vad ca nu e rau sa fi absolvent cu tipele alea langa tine. :lol: :lol: ... asta am vrut sa zic eu, da' m-am uitat in buletin si mi-a trecut repede :lol: :lol: :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 frumoase feletel din Suceava... las ca ajung eu prin zona si iesim la un off road in echipaj complet.... noi venim cu cazanele tu vi cu desertul........ :twisted: nu pot decat sa-ti urez succes si bafta pe mai departe .... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Felicitari! Bun, am inteles, ati facut poze cu robe si tichii, acum vrem urmatoarele, adica alea :wink: 8) .......de dupa :lol: P.S. Rog neseriozitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Noi asteptam..... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 vulpi,hihihihi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 frumoase feletel din Suceava... las ca ajung eu prin zona si iesim la un off road in echipaj complet.... noi venim cu cazanele tu vi cu desertul........ :twisted: "Desert" am vreo 30 de portii...deci cine vrea sa ma anuntze :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Felicitari...daca stiam ca erai tu....ma combinam de o bauta. Erai la Sagra :lol: Pai mai da si tu un tel cat mai sunt in tara. 0742 778696 Astept! Vorbim batrane... iesim... si asa stam la 2 scari departare unu de celalalt. :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Măi, Nemo, măi... nu puteai aduce ÅŸi fetele când am foto maÅŸina? Când organizaÅ£i o ieÅŸire offroad să le anunÅ£aÅ£i ÅŸi pe ele ÅŸi pe mine ca să surprind ineditul cu aparatul foto. Nu mai fă greÅŸeli din astea, bine? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 felicitari ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Multi au promi ca vin la Suceava la o tura... si eu am promis k aduc "desertul"... :t1 :t1 Astept cu drag momentul... thanks people! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate