Ryder Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Salutare! Trebuie sa ajung zilele urmatoare pana la Cabana Padina in Bucegi, si desi eu tin minte ca drumul pana acolo e un forestier rezonabil, colegul cu care merg (posesor de Jeep Grand Cherokee) mi-a spus panicat ca el nu se baga ca ar fi auzit ca e un fel de drum calamitat de bombardamente repetate. Oare chiar asa de groaznic o fi? Stie cineva care e starea lui? A fost cineva de curand pe acolo? Eu merg cu Daihatsu Feroza, incaltat cu AT-uri si cu care am ajuns pe Iezer fara mari emotii. Va rog, orice informatie recenta despre traseu este apreciata. Multumesc! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Info traseu Saua Dichiu - cabana Padina Salut, pana in Saua Dichiului este asfaltat :D (daca urci din Sinaia) de acolo incolo spre Bolboci e macadam, dar se merge cu orice auto (fara sa fie nevoie de SUV sau 4x4). Daca urci din Moroieni, e posibil sa fie foarte prost asfaltul, adica gropi multe, dar nu e in niciun caz de speriat. Nu e nici macar forestier Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Re: Info traseu Saua Dichiu - cabana Padina Multumesc frumos pentru informatii! O sa urcam din Sinaia cel mai probabil. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Info traseu Saua Dichiu - cabana Padina Ultima data cand am mers pe el a fost in toamna trecuta. Atunci era in f buna stare, chiar si pt masini mici, tocmai bagasera grederul din nou. ca idee, noi am fost atunci cu Toyota Avensis. Avand in vedere ca merg in fiecare an macar odata, pot sa zic ca nu aveti de ce sa va faceti griji, il aranjeaza relativ des, ca au interes sa le vina turistii. Arunca un ochi in parcarea de la hotel Pestera, sa vezi ce masini circula pe acolo, iar la manastire nu mai vorbim. la ce 'dotare' aveti, mergeti fara griji. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Info traseu Saua Dichiu - cabana Padina Salutare a fost un coleg in weekendul asta cu turism pana la Padina prin Saua Dichiu.A ramas acea portiune neasfaltata de la bifurcatia spre Piatra Arsa pana la Pestera dar se merge.Malul drept al lacului este asflatat dar inca nu este deschis circulatiei in rest aglomeratie si multe turisme care opresc pe portiuni periculoase pentru poze.Primul drum in colo in fac pe Moroieni chiar daca este mai nasol dar pe acolo nu recomand turismul cu garda la sol joasa proprietate personala :D. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Info traseu Saua Dichiu - cabana Padina Pe Moroieni e lejer drumul, si ala se poate face cu turismul, mai nasol e chiar la intrarea pe drum de pe DJ ca e un damb de cativa metri foarte abrupt si semi-asfaltat, daca masina e foarte joasa si are "botul" lung dai cu ea de asfalt. Asta in conditiile in care nu o fi rupt drumul de ape, ca se schimba treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Info traseu Saua Dichiu - cabana Padina Acum 1 saptamana am fost pe ambele variante si situatia sta astfel: -asfalt din Sinaia pana la Dichiu, apoi o bucata de forestier foarte bun pana la Bolboci . Prin dreapta lacului asfalt,prin stanga forestier foarte bun care duce pana la Hotel Pestera. Se poate ajunge cu orice masina,chiar si Matiz, indiferent de varianta de drum aleasa. -urcarea din Moroieni este distrusa de cei care transporta lemnul de pe munte.De jos din asfalt si pana dincolo de sanatoriu Moroieni (sau spital ce o fi) s-au facut in asfalt gauri si s-au surpat bucati de drum.In plus mai sus pe forestier lucrau baietii la drum sa il indrepte cat de cat si era plin de noroi si mizerie. Recomand varianta asta doar pt 4x4 si pt cine are timp de pierdut caci la cum se merge pe el... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate