Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kit pentru Pathfinder R51

knavish
 Share

Recommended Posts

Salut,

Am un Nissan Pathfinder din 2008 si m-am decis sa ii pun un kit de inaltare.Acum din ce am citit, cei mai multi recomanda fabtech sau pro comp(cea mai buna ar fi fost cea de la SLR dar acestia au dat faliment),Calmini pica pentru ca sunt foarte neseriosi, o comanda poate sa dureze mai bine de 4 luni.

Acum m-ar interesa daca stie cineva de unde pot comanda fie Fabtech 6" fie Pro Comp 6".

Sau o alta varianta de kit insa nu as vrea cum este cea de la IronMan doar din arcuri si amortiozoare.Ceva mai serios sa o inalt undeva pe la 10 cm.

Re: Kit pentru Pathfinder R51

Salut,

insa nu as vrea cum este cea de la IronMan doar din arcuri si amortiozoare.Ceva mai serios sa o inalt undeva pe la 10 cm.

Dar cum ai vrea sa o inalti, daca nu din arcuri si amortizoare?

Ce ai gasit in kiturile de la Pro Comp si nu ai gasit in kitul de la Ironman, de ex?

Exista doua variante de inaltare:

a. din suspensie = din arcuri si amortizoare

b. body-lift = suspensia ramane aceeasi, deci nu ai cursa mai mare la suspensie, nu te ajuta decat la infatisare si eventual sa incapa ceva roti mai mari

Re: Kit pentru Pathfinder R51

photo-10.thumb.jpg.faea626ab56ecd031d554514c8d7f387.jpg

cam asa ceva as vrea sa arate.si cam urmatoarele au fost folosite pentru a face masina sa arate asa.

RadFlo 2.5 coilovers and UCA's with 625# springs, in front, 4x4Parts Rear springs with RadFlo 2.0 rear emulsion shocks in rear, on top of Calmini drop bracket kit

acum e mai greu de gasit drop bracket kit mai ales ca cei de la calmini ies din discutie.

Kitul de la pro comp e alcatuit ca si cel de la calmini din mai multe piese - o pot inalta mult mai mult se ex calmini 12 cm la ironman vine doar arc si amortizor si se inalta doar cu 4 cm....eu vreau sa o inalt undeva la 6 cm(as fi prefera 12 cm cum e cu kitul de la calmini dar pica din cauza ca nimeni nu garanteaza in cat timp ajunge comanda) din kit poate un bodylift doar pentru a putea monta cauciuri mai mari.

Edited by knavish

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use