Razvan Dinescu Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Buna, credeti ca as avea probleme cu politia de la circulatie? Ar trebui sa ii pun o husa sa nu se vada asa vizibil? Am ales aceasta solutie pentru ca pe roata din spate se lasase usa iar in portbagaj zdranganea si nu avea loc.. Multumesc, Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Prevad multe intrebari si necazuri ... nu prea suntem in Africa ( din pacate ... ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara adevaratele probleme le poti avea daca lovesti in trafic un pieton sau biciclist.... atunci o sa vezi numai ce prevede legea...in trafic cu militia mai scapi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Eu nu sunt adeptul montarii hi-lift-ului afara din simplul motiv ca in timp din cauza apei se intepeneste iar cand vrei sa-l folosesti constati ca nu functioneaza... Pe de alta parte este prea la indemana hotilor.... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Si daca e o chinezarie, poate iti mai sare vreuna din tijele alea de pe la arcuri. Eu am patit-o cu al meu, dar fiind in masina, am si gasit-o imediat. Daca era afara ... :ang2 . "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Aveti dreptate numai dezavantaje la care nu m-am gandit... eu ma gandeam doar ca arata ca o tiganie si o toparlanie. Domnul Calinvas mi-a dat o idee sa tai din el si sa il pun in portbagaj. Vad eu ce fac il dau jos si il pun pe bancheta spate. Multunesc pentru sfaturi. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Si eu am taiat din partea de jos ca sa imi incapa pe latimea masinii in portbagaj, chiar in spate. E mult mai comod asa. Dar totusi nu pe bancheta! Cat despre partea cu tigania ... :grin: , tu ai zis-o! Adica pe strada e cam aiurea, iar in teren, de ce sa mai incarci fata, ai acolo oricum greutate destula. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara sa nu mai spunem ca la cum il vad eu prins acolo, nu m-ar mira ca parghia de actionare a instrumentului sa o ia din loc la vreo frana sau asa pur si simplu si sa faci destule pagube celor din fata :wink:. cred ca pe un roofrack cu o eventuala husa e un loc bun de pus :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara L-am dat jos era si tiganie si periculos, ori in portbagaj ori intarita usa spate si pus pe roata de rezerva. Multumesc, Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara pe fata vad ca ai bara custom. O solutie ar fi o bara custom si pe spate, cu suport de roata de rezerva, si eventual cu suport pt hi-lift. In acest fel nu se mai lasa nici usa ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 (editat) Re: Montaj Hi-lift pe bara am sa caut niste poze cu amplasamentul lui in spate ca sa ati faci o idee Editat August 9, 2013 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara am gasit topicul de pe forum: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49104-Unde-tinem-Hi-Lift-ul-! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Multumesc Marx5 Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara Ideea este indiferent unde il montezi sa nu depaseasca gabaritul masinii si sa nu se agate in balarii, crengi, prostituatele de pe marginea drumului ...etc ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara prins de bara spate exact pe toata lungimea ei cu puncte de prindere exact pe iesirea lonjeroanelor sau capatelor de sasiu, e putin de munca ai nevoie de ceva suruburi dar nu ai nici o treaba nici cu politia nici cu gabaritul apropo de ce spunea yonutz mai sus si nici nu penalizezi prea tare unghiul de degajare. doar ca sfat daca tot faci asta pune o mana de vaselina pe toate articultiile alea pe la bolturi tije...etc sa nu rugineasca si din cand in cand mai misca-l putin. un alt avantaj cand vede bizonul din spate ditai fieru pastreaza ditanta mai ales ca il vede in toata lungimea lui :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Montaj Hi-lift pe bara La mine sta asa, si sta foarte bine... Inainte de a-l folosi ii dau un spray cu ulei si totul e ok. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate