Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari kit de inaltare fata-spate

Andrei 212121

Postări Recomandate

Re: De unde imi iau un kit de inaltare fata-spate la un pret ok?

oleaca de citit pe aici pe forum iti va raspunde la aceste intrebari.

Sunt destule variante atat pentru piese cat si pentru comercianti care iti pot rezolva problema, pentru ca Y60 este un model pentru care piata de aftermarket si de modificare este una foarte larga.

Ai intrat macar pe linkurile unora din bannerele prezente in paginile forumului? Ca macar pe alea nu ai cum sa nu le vezi :uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Recomand cu caldura GTC Auto , gasesti banner pe pagina de start a forumului.

Ia legatura cu Razvan si te ajuta, eu am inaltat un Nissan Patrol la ei acum ceva timp

si sunt foarte multumit atat ca pret cat si ca manopera (am ales Kit OME +5").

Success !

Marius.

Link spre comentariu

oleaca de citit pe aici pe forum iti va raspunde la aceste intrebari.

Sunt destule variante atat pentru piese cat si pentru comercianti care iti pot rezolva problema, pentru ca Y60 este un model pentru care piata de aftermarket si de modificare este una foarte larga.

Ai intrat macar pe linkurile unora din bannerele prezente in paginile forumului? Ca macar pe alea nu ai cum sa nu le vezi :uameni

Multumesc pt promptitudinea raspunsului.

Se pare ca am pus intrebarea gresit.

Ca internetul e plin de site-uri si distribuitori care mai de care,am inteles,nimic nou.

Vroiam sa intreb ce este mai recomandat pt modelul asta de masina. :grin:

Multumiri.

Link spre comentariu

Cred ca cea mai importanta intrebare e ce anume vrei sa faci cu masina? Si plecand de la raspunsul acestei intrebari colegii de forum vor putea sa iti raspunda. Daca ma intrebi pe mine as raspunde Dobinson +4", dar asta presupune multe modificari pe langa kitul de suspensie. Sau kitul de suspensie trebuie sa contina o multime de accesorii pe langa clasicele amoritzoare si arcuri. Totusi, sunt 99% convins ca acest raspuns nu te ajuta in nici un fel. :)

Pentru modelul acesta de masina, uzual este kitul de +2", cu cele 2 variante OME si Ironman. Acest kit implica cele mai putine modificari suplimentare.

Editat de dude
  • Like 1
Link spre comentariu

salut,

mai exista pe piata si in stoc: Dobinsons si Terrain Tamer ambele Australia, cat si inaltatoare de arcuri de +30mm.

Mai multe detalii pe: http://www.house4x4.ro

Importator direct, piese, proiectoare, snorkele si alte accesorii in stoc..

O zi bna,

Marcel

Link spre comentariu

Vroiam sa intreb ce este mai recomandat pt modelul asta de masina

Nu cred ca un kit e "mai recomandabil" decat altul pentru un anumit tip de masina.

kiturile de suspensie / inaltare recomandabile in functie de ceea ce doresti sa faci cu masina si in functie de ceea ce doresti sa obtii de la kitul de inaltare.

Daca vrei doar sa ii pui cauciucuri mai mari, poti incerca cu inaltatoarele de arcuri. Vei creste garda la sol astfel, dar nu vei castiga cursa mai mare la suspensie.

Daca vrei o suspensie mai buna decat cea originala in ceea ce priveste comportamentul in teren si tinuta de drum, precum si capacitatea de incarcare, atunci un kit de suspensie / inaltare este solutia.

Cred ca un kit de 2" (aprox 5 cm) este potrivit astfel incat sa isi pastreze si un comportament decent pe asfalt.

OME este cel mai cunoscut, dar IRONMAN a intrat de curand (relativ) in piata si pare sa primeasca review-uri pozitive. Eu nu am niciunul dintre aceste kit-uri, asa ca nu pot sa merg mai departe cu recomandarile din experienta personala.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare