neluturover Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 buna ziua,ma numesc nelutu si sunt nou pe forum --am cautat si nu am gasit abordata o problema cu care eu ma confrunt detin un land rover freelender1 2002 diesel 2.0 td4 cu clima dar nu imi vine aer rece clima mi-e verificat ii incarcata nu are scurgerii de freon iar compresorul functioneza. presun ca ceva imi obstructioneza clapeta si aceasta este blocat pe cald ,indiferent dac pun pe cald sau rece tot aer cald imi baga asa ca momenta circul cu geamu deschis. s-a mai confrunta cineva cu pb asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 (editat) Re: probleme clima de unde stii ca compresorul functioneaza? esti sigur ca ambreiajul compresorului cupleaza? sau simti ca evaporatorul e rece?...sistemul asta e complicat si depinde de multi senzori ca e controlat de ECU... citeste cu atentie si poate iti dai seama unde-i buba... daca nu trebuie pus un tester citeste asta, http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover descarca un RAVE si citeste si descrierea sistemului ca sa vezi unde's senzorii Editat August 9, 2013 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neluturover Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: probleme clima a fost pusa pe tester eram cu alte pb la un service -- si au verificat si clima atunci mi-au spus ca e blocat clapeta pe cald paate a cazut un pix prin grile si trebuie sami desfaca tot bordu cee ce dura la ei cam 1 sapt si eu depindeam de masina acum am vrut sa mai aflu si alte pareri inaite de a o duce la service Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: probleme clima presun ca ceva imi obstructioneza clapeta si aceasta este blocat pe cald ,indiferent dac pun pe cald sau rece tot aer cald imi baga asa ca momenta circul cu geamu deschis. s-a mai confrunta cineva cu pb asta? Presupui extraordinar rezolva problema cand dai pe aer rece(admisie aer dinafara masinii) sa intre aer mai racoros nu cald si apoi vezi clima! Deci nu cred ca nu scapi de dat jos bordul ! OFF TOPIC: Daca tot il dai pe nenea bord (desi nui treaba tocmai usoara)sa verifici si radiatorul de acolo ca e problematic si are prostul obicei sa se sparga si sa curga ! Sau poate a fost schimbat si iti iei o grija de pe cap daca e din aluminiu si nu cupru! Bine ai venit! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: probleme clima Se mai intampla sa sara cablul de actionare din spatele butonului de selectare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neluturover Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: probleme clima al meu cand cand rotesc butonul de selectare cablu face o bucla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ivan_daniel Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: probleme clima Cum ai rezolvat problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate