RZV Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Salut.De citeva zile scotocesc netul pentru recomandari de genul.Am gasit cite ceva, dar nimic concret sau cine face super treaba nu ar sta de vorba cu mine.....adica scrie pe site ca primesc ceasuri de la 1000E in sus..... Am urmatoarea problema. Am un ceas Atlantic de prin '70-'80 cred.Valoarea este aproape de 0 acum si nu sare de citeva sute de lei daca-i impecabil.deci nu asta ma intereseaza.Problema este ca am promis ca o sa-l port si nu am facut-o de 2 ani.....si sa spunem ca-i o amintire cu maxima valoare sentimentala si TREBUIE sa-l port.plus ca mi-am dorit asta de cind aveam 5 ani. Ceasul este functional,dar total neingrijit din pacate. Are nevoie de o curatare,a luat ceva apa cindva si a oxidat putin, ,as vrea sa-i rodiez carcasa originala care-i praf acum si sa-i ofer un polish la geam ,o curea noua,niste reglaje ,un service minim la mecanism..... Problema -unde in Bucuresti? Si la cineva de incredere.Vreau sa vorbesc cu oamenii, nu vreau sa schimbe nimic la el decit cu acceptul meu si doar daca altfel nu se poate.....am citit ca exista chituri de schimb china la citiva zeci de lei si poate arata ca nou.Nu ma intereseaza asta.Vreau doar sa fie curatat/restaurat cit se poate de bine si cit mai original.Chiar daca asta ii poate depasi valoarea.Doar sa fie facut impecabil. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 (editat) Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti In spate la piata 1 Mai ..ceasornicarie.... Editat August 9, 2013 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti vis-a-vis de mcdonald's la morarilor, la blocuri, este o ceasornicarie. mie mi-a restaurat un ceas foarte vechi (partea de mecanism). The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti In magazinul Obor pe culoarul central sunt 2 tipi care au o ceasornicarie. De cand ma stiu sunt acolo si in plus ce am facut pana acum la ei a fost ok la bani putini. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 11, 2013 Autor Partajează Postat August 11, 2013 Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti Multumesc,o sa incerc si revin cu detalii. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti Foarte seriosi si pricepuți sunt băieții de la reprezentanța Russian Shop Romania. Service-ul (ceasornicăria) este situat pe bd. Dimitrie Cantemir, după intersecția cu Mărășești, pe partea dreaptă cum mergi dinspre Pasajul Unirii spre Parcul Tineretului. De la Dristor Kebab ... mergi cam 150-200 m și o să-l vezi la parterul unui bloc. Exemplu de preț: curațat și gresat mecanism (la fel îmi intrase apă, am intrat cu el în mare fără să-i strâng cheița) plus etalonare pe aparat electronic - 25 lei - serviciu post garanție la un ceas Vostok Ekranoplan Automatic. Mi se pare de bun simț. Am stat ceva timp pe lângă ei și am văzut intrând oameni cu ceasuri foarte scumpe ... Ceasul meu merge perfect și acum, după doi ani de la intervenție. Recomand acest service. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti De un ceasornicar bun sunt si eu interesat,vreau sa reconditionez un ceas ca asta: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 14, 2013 Autor Partajează Postat August 14, 2013 Re: Ajutor-Ceasornicar in Bucuresti Am fost acolo unde a recomandat Revo- multumesc mult pe aceasta cale. In spate la piata 1mai,este o strada cu sens unic.fix in spatele pietei este o ceasornicarie ok. Am schimbat citeva baterii,si am dat comanda pentru ce este nevoie sa ajunga easul ca nou.REvin la final. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate