Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema:2 anvelope cu aceleasi caracteristici dar fizic diferite.

quick

Postări Recomandate

am cumparat (SH dar sunt ca noi , adica inca mai au peri pe crestele lor) 2 anvelope profil simex 195-80-15, facute de riga gomme, enduro competition si scrie made in itali, ambele sunt la fel, aceiasi dimensiune(195-80-r15) si ambele sunt stantate exact la fel, doar ca una este mai lata cu 2 cm decat cealalta, inaltimea pusa una langa alta este aceiasi dar latimea difera, plus ca mai difera si in greutate, una avand 14.5 kg iar cealalta 19kg, va intreb si pe voi:

1 este posibil asa ceva?

2 pot sa le pun pe masina dar fara sa apara ceva probleme in timp? eventual pe ce axa sa le pun.

vor fi montate pe un samurai, cand o sa mai gasesc inca doua, dar cred ca o sa cumpar 2 bucati insa turbo noi ca vrand sa fac si eu o invarteala am dat cu bata-n balta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema:2 anvelope cu aceleasi caracteristici dar fizic diferite.

am cumparat (SH dar sunt ca noi , adica inca mai au peri pe crestele lor) 2 anvelope profil simex 195-80-15, facute de riga gomme, enduro competition si scrie made in itali, ambele sunt la fel, aceiasi dimensiune(195-80-r15) si ambele sunt stantate exact la fel, doar ca una este mai lata cu 2 cm decat cealalta, inaltimea pusa una langa alta este aceiasi dar latimea difera, plus ca mai difera si in greutate, una avand 14.5 kg iar cealalta 19kg, va intreb si pe voi:

1 este posibil asa ceva?

2 pot sa le pun pe masina dar fara sa apara ceva probleme in timp? eventual pe ce axa sa le pun.

vor fi montate pe un samurai, cand o sa mai gasesc inca doua, dar cred ca o sa cumpar 2 bucati insa turbo noi ca vrand sa fac si eu o invarteala am dat cu bata-n balta.

1.- La anvelopele resapate orice e posibil!

2.- nu pune gume atat de diferite pe masina ca o sa te scarpini adanc in portofel!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

daca tot le-a luat ..... pana scapa de ele cred ca pe axa din spate ar merge fara prea multe "efecte secundare"

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

imi dau seama ca prima intrebare este prosteasca dar poate era o intrebare retorica:D...si nu am posibilitate sa le retrimit inapoi, nu sunt cumparate de la vreo firma sunt luate de la un particular, crezand ca fac si eu un gheseft

totusi cred ca o sa le folosesc, cu masina nu circul foarte mult si cu atat mai putin pe asfalt, daca cineva a mai intampinat astfel de probleme sau circula cu anvelope profil simex uzate inegal sau orice alt sfat este bine venit.

Editat de quick
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare