mariusica Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Coleg de serviciu si pe forum se intorcea din austria. Dumnezeu sa-i odihneasca http://www.oradesibiu.ro/2013/08/11/video-tragedie-la-apoldu-de-sus-tata-si-fiica-din-dambovita-ucisi-in-accident-pe-dn1/ Editat August 11, 2013 de mariusica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Coleg de serviciu si pe forum se intorcea din austria. Dumnezeu sa-l odihneasca http://www.oradesibiu.ro/2013/08/11/video-tragedie-la-apoldu-de-sus-tata-si-fiica-din-dambovita-ucisi-in-accident-pe-dn1/ Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el si pe fata lui de 13 ani. Acum putem sa recitim topicul cu idioti in trafic si sa revedem parerea colegilor soferi pe camioane care trebuie sa circule cu viteza de 80 km pe ora ca e camionul de 40 tone in spate si nu poate sa tot accelereze si sa franeze... nu e asa dragi colegi, si el sa grabit putin si a mers cu camionul putin neadaptat la carosabil si la relief....asa ca el nu a murit ...doar altii care nu aveau ce sa faca...a venit idiotul peste ei...cu camionul de 40 tone care trebuie sa mearga constant la 80km/h forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Dumnezeu sa-l odihneasca.... ai mare dreptate Soimule..toti soferii de camioane sunt niste criminali...si trebuie omorati pe loc tu esti cel mai corect dintre corecti...da tu primul cu piatra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Dumnezeu sa-l odihneasca.... ai mare dreptate Soimule..toti soferii de camioane sunt niste criminali...si trebuie omorati pe loc tu esti cel mai corect dintre corecti...da tu primul cu piatra nu toti, dar din randul lor e mai mare numarul de inconstienti decat la altii (in general camionagii nu au familia cu ei in masina si nici nu conduc camionul lor...mai mult, sunt cei presati sa mearga repede si nu legal), iar la un camion de 40 tone permanent in miscare pe drumuri publice... inconstienta aia se lasa cu victime nevionovate, rar cu usoare tamponari. Iar ei ar trbui sa constientizeze asta nu sa se enerveze ca unii merg cu doar 80 km/h si nu au curaj sa mearga mai repede desi (apreciaza ei) se poate. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! Buna ziua ! @soimu': In topicul intitulat "Idioti in trafic" era vorba de meseriasii cu turisme care parcheaza aiurea. In alta ordine de idei, pana nu conduci un camion de 40 de tone macar vreo doi-trei ani, n-ar trebui sa-ti dai cu parerea deloc, ca habar n-ai cum e, asta e clar dupa ce afirmatii faci. Pana una-alta, doi oameni au murit si altora doi nu le merge deloc bine. Si probabil nimeni nu va sti vreodata daca nu cumva in fata camionului care poate rula cu 70km/h cand a derapat era ceva coloana sau vreun mocait cu turismul, ruland cu 50km/h din motive necunoscute. Daca vreodata o sa ai timp liber, te-as lua cu mine vreo trei luni prin Europa, sa vezi si tu care-i miscarea cu soferia de camion, ca n-ai nici cea mai vaga idee... Am zis Europa, ca in Romania nu cred c-ai avea curajul sa te urci intr-un camion nici macar la ocazie, din cele scrise de tine... Esti tare de tot, soimule... Si autostrazile inca nu sunt gata, sa vezi atunci evenimente... Dragos Editat August 11, 2013 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Dumnezeu sa ii odihneasca ! Nu cred sa fie acest topic locul potrivit pentru disputa camionagii vs restul din trafic. Mai bine sa ne intrebam a mia oara ,cati oameni trebuie sa mai moara sa avem o autostrada Bucuresti-Arad si astfel sa reducem semnificativ numarul accidentelor? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! heavy d .... si acum sustii ca alticneva putea fi de vina ca mergea prea incet in fata "zeului" din camion? Eu cred ca o cauza este sigura... idiotul si animalul ala din camion a mers prea repede.... indiferent de ce a derapat camionul cand afara sunt ziua 40 grade...el a mers prea repede. Daca mergea mai incet putea sa controleze...ca nu era polei in august . Si daca mergea prea repede si tu in continuare sustii ca posibil ca altii sa fie de vina ca nu l-au lasat pe el sa mearga cum dorea de repede si l-au stanjenit in lansarea camionului pe traiectoria dorita, arata doar ca opiniile noastre in ce priveste modul de conducere pe drumurile publice (INDIFERENT CU CE>>>DOAR UTILIZAND ACELEASI DRUMURI) este RADICAL diferit. Imi este groaza sa nu ma intalnesc cu tine sau cu cei pe care ii susti ca fac bine, in trafic. Ar fi minunat ca sa am norocul ca toti sa fiti in alte zone de tara decat unde ma aflu eu.... sa nu devin si eu cu sau fara familia mea, un exemplu nefericit de ce se intampla cand un sofer de TIR "greseste putin" in trafic. Pentru ca atata timp cat "mocaitul" care in curba pe drum ud noaptea este de vina ca merge mai incet si nu ca TIR istul o calca maxim tot timpul... asemena evenimente se vor repeta. Pacat, avem un exemplu tragic si tot nu se trag anumite concluzii care sa duca la un trafic rutier mai sigur. 2 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! heavy d .... si acum sustii ca alticneva putea fi de vina ca mergea prea incet in fata "zeului" din camion? Eu cred ca o cauza este sigura... idiotul si animalul ala din camion a mers prea repede.... indiferent de ce a derapat camionul cand afara sunt ziua 40 grade...el a mers prea repede. Daca mergea mai incet putea sa controleze...ca nu era polei in august . Si daca mergea prea repede si tu in continuare sustii ca posibil ca altii sa fie de vina ca nu l-au lasat pe el sa mearga cum dorea de repede si l-au stanjenit in lansarea camionului pe traiectoria dorita, arata doar ca opiniile noastre in ce priveste modul de conducere pe drumurile publice (INDIFERENT CU CE>>>DOAR UTILIZAND ACELEASI DRUMURI) este RADICAL diferit. Imi este groaza sa nu ma intalnesc cu tine sau cu cei pe care ii susti ca fac bine, in trafic. Ar fi minunat ca sa am norocul ca toti sa fiti in alte zone de tara decat unde ma aflu eu.... sa nu devin si eu cu sau fara familia mea, un exemplu nefericit de ce se intampla cand un sofer de TIR "greseste putin" in trafic. Pentru ca atata timp cat "mocaitul" care in curba pe drum ud noaptea este de vina ca merge mai incet si nu ca TIR istul o calca maxim tot timpul... asemena evenimente se vor repeta. Pacat, avem un exemplu tragic si tot nu se trag anumite concluzii care sa duca la un trafic rutier mai sigur. ..+1 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! @soimu' & georgei23: Se tot repeta termenul "prea repede", desi nu ati fost de fata si nici n-aveti habar din alte surse ce s-a intamplat acolo, ci stiti ce stiu toti ceilalti, dintr-un articol scris de cineva care nici el nu a fost acolo. Nici politia habar nu are deocamdata ce s-a intamplat acolo, se stie doar ca a fost umed pe jos si un camion a derapat. Ce se pare ca voi si altii ca voi nu stiu este ca nu e deloc obligatoriu sa ai viteza ca sa derapezi. Va intreb acum, ca vad ca "stiti" sa apreciezi situatia si sa dati verdicte, chiar nu vi s-a intamplat sa derapati la 40km/h ? Sau la 25km/h, atunci cand din diverse motive, tre' sa franezi brusc ? Conform teoriei lui soimu' care este a unuia care merge incet pentru ca nu-si permite consumul masinii, considerand ca practica cu camioanele nu aveti deloc, camioanele ar trebui sa circule cu ce viteza ? In cel mai bun caz, masina se poate calca "la maxim tot timpul" doar cand nu ai pe nimeni in fata. Stiti cumva ca acesta a fost cazul in situatia respectiva ? "Prea repede" in comparatie cu ce ? Sau stiti cumva ca accidentul nu s-a datorat altui factor ? Nici nu am afirmat ca respectivul soder de camion nu este de vina, ci doar am sustinut ideea ca nu poti trage o concluzie directa si irevocabila pe baza informatiilor actuale. Dar se pare ca tu crezi ca poti, nu-i asa ? "Idioti si animale" se regasesc mult mai multi printre conducatorii de turisme, asta in special datorita proportiei respectivelor autovehicule in trafic. Cuvinte ca "zeu" nu-si au locul aici, ca doi oameni s-au dus deja, odihneasca-se in pace ! Dar de aici pana la a aprecia ca camionagii sunt intotdeauna de vina cand se intampla sa fie implicati in accidente e o distanta mare. Distanta data de lipsa voastra de experienta la volan si de multitudinea de prejudecati de care dati dovada... Dragos Editat August 11, 2013 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! considerand ca practica cu camioanele nu aveti deloc, camioanele ar trebui sa circule cu ce viteza ? maxim 25km/h vara pe drum drept+depasirea si incolonarea interzise pentru camioanele de 40t (sau cit or avea alae mari)....permanent:grin: Marfa trebuie sa mearga cu trenul... Europa e prea aglomaerata pentru autotrenuri Editat August 11, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Eu cred ca e destul de bine explicat ce s-a intamplat: ”Am văzut în faţa mea, la 50 de metri, că un coleg de-al meu cu TIR-ul, cobora, a derapat, s-a făcut briceag şi cobora târâş. Pe banda a doua de urcare era o maşină mică şi urca. Am văzut impactul, l-a luat din plin, dup-aia nu l-am mai văzut. Şi venea spre mine. Am putut să evit în ultima clipă să trag un pic stânga, că altfel eram şi eu mort…” Vad ca soferul are avocati destul de ferventi oricum sa stea pe pace ca nu o sa i se intample nimic. Da, eu sunt din aia care in curbe periculoase reduc la 50-60 km/h. De ce - sa evit sa derapez sau sa am timp sa me feresc de cascati care se cred regii soselelor si derapeaza ca merg prea repede. NU, nu sunt sofer de camion. De ce - nu am nevoie imi castig banii din altceva. Intre timp ochi la prosopul cu femeia goala de pe scaunul din dreapta si la iconite, grija mare ca placa cu leduri cu numele pilotului sa stea aprinsa si drum bun. Domnu sa ii odihneasca, oare ce-o fi in inima saracei femei cand se trezeste? "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! @giorgei23: Inca odata faci dovada ca gandirea de calitate nu este pentru oricine... Pe vremuri marfa circula preponderent cu trenul. Era multa si cam de acelasi fel. Cand nu era de acelasi fel, sau nu trebuia sa ajunga toata in acelasi loc, dura trei zile pana ajungea de la Constanta la Oradea, de exemplu. In ziua de azi, marfa face cu camionul de la Slatina la Londra trei zile si jumatate... "Tren" implica timp pierdut, cantitati mari, costuri mari. Intre timp, vremurile s-au schimbat. Lumea vrea sa aiba totul si daca se poate, acum. S-au dezvoltat economiile statelor, unii produc ce altii consuma. Bunurile tre' sa se miste rapid, ca altcumva se pierd bani. Nu esti tu de vina, nu sunt eu de vina... Nici faptul ca altii au autostrazi de patruzeci de ani si Romania abia incepe acum mai serios sa se miste nu e vina ta sau a mea. Nici chiar a lui soimu', care se misca incet... Inca nu inteleg termenul de "incolonare", deci nici cum asa ceva ar putea deveni obligatoriu sau s-ar putea intezice. Iar daca turismele ar fi obligate sa circule cu minim 100km/h, asa fi de acord sa nu depaseasca nici camioanele. Dar nici una, nici alta n-o sa se intample niciodata, asa cum nici marfa n-o sa mai circule vreodata prea mult cu trenul. Pentru ca atunci cand marfa vine cu barca si ocupa un singur container, acesta va fi pus pe camion, nu pe tren. Si asta pentru ca inchirierea unui vagon, costurile de manipulare, asocierea vagonului la un tren care circula in directia dorita costa bani, si mai ales timp... In plus, odata ajunsa marfa in gara de destinatie, daca nu ai linie de cale ferata pana la tine in curte, oare ce faci ? Iti spun eu, pui containerul pe camion si-l directionezi unde ai nevoie. Sau platesti costuri de manipulare/antrepozitare... Dar asta tot transfer inseamna, si include motostivuitor baban sau macara, camion, oameni calificati pe meseriile lor, etc... Deci iarasi bani si timp pierduti. Si de-asta se va alege intotdeauna camionul ca si mijloc de transport de marfa de la bun inceput. Sau vreo duba de 3.5 tone, daca e marfa mai putina si trebuie sa se miste mai repede decat camioanele. Pana una alta, lobby-ul facut pentru transportul de bunuri pe calea ferata arata clar ca nu intelegi actuala stare de fapt, aia pe care o traiesti si care se numeste viata. Faptul ca tara in care traiesti nu are autostrazi sau cultura civica/auto si ca lipsa de respect si golanismul in trafic este la putere n-o sa le poti influenta vreodata. Pe viitor, drumurile o sa se umple si mai mult de camioane, cisterne, dube, etc. Si la acest capitol, nici eu, nici tu, nici soimu' nu vom avea vreodata putere sa schimbam ceva... Si accidente o sa mai fie la gramada, din pacate. Cu stilul de gandire al lui soimu' si al tau, un sofer de camion este vinovat din momentul in care s-a urcat la volan. Poate nu va dati seama, dar 99% din chestiile pe care puteti pune mana in jurul vostru, acasa, la job sau altundeva, la un moment dat au fost transportate cu camionul... Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Dumnezeu sa-l odihneasca. p.s.cred ca aici subiectul este altul nu sa va certati voi care este mai mare sofer pana la urma toti gresim nu cred ca este un sofer perfect chiar daca conduce ,,40 de tone,, Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Soimu si georgei....lasati-o balta....ca prin interventiile voastre....topicul asta s-a facut praf atat stiti ...atat exprimati...mi-ar placea sa nu mai circule nici un camion in tara asta asa...macar o luna...sa vad cat de bine va va fi...voi singuri pe sosele...daca va impingeti masinile...ca nu va mai fi combustibil la pompa...doar carat cu trenul...la depozite :grin: un moderator sa lase doar mesajele de condoleante.....asa ar fi corest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Pacat ca multi nu stiu sa respecte un eveniment neplacut al unui coleg de forum...semnalat de alt coleg de forum. In prostia voastra ,evident nu aveti nici o vina caci un creier cat o minge de ping-pong nu va poate ajuta suficient, va bateti joc de un eveniment nedorit in viata nimanui. Restul...ma pis pe permisul vostru A+B+C+D+E si pe milioanele de km pe care din pacate le-ati condus degeaba. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! topicul este deviat pe cauza pentru care a murit Daniel si fetita lui...si ar fi bine sa nu se mai intample asemenea tragedii. Dar se vor mai intampla, pentru ca si colegii de forum considera ca noi, cei care spunem "ba, daca astia cu TIR urile ar lasa-o mai incet, mai ales daca e noapte, carosabil ud sau alte conditii care pot ridica probleme... poate nu se intampla asa"... noi suntem cei cu gandire de slaba calitate sau nu ne pricepem. Ce sa ne pricepem...ca idiotul ala a derapat si a lovit frontal un autoturism care mergea regulamentar si a omorat doi oameni? Sa inteleg ca nu avem dreptate cand aratam cu degetul spre un om care a omorat doua persoane nevinovate? Si daca a derapat...a cui o fi vina, a mea ca sunt impotriva celor care daca se urca la volan pe mastodont se simt "zei" de neatins, a celor care circulau regulamentar si au fost loviti frontal, sau unui "mocait" care a mers "prea incet", ori a unui idiot care desi era in conditii de noapte si calare pe un camion incarcat, in curba, coborare si pe carosabil umed NU A ADAPTAT VITEZA LA CONDITII, adica a mers PREA REPEDE. Si MULTI dintre ei MERG PREA REPEDE, iar daca imi arat ingrijorarea asupra acestui fapt, colegi de forum se simt raspunzatori sa ma faca prost si nepriceput? Ma rog, poate am gresit, dar eu cand ma citit stirea si imediat am realizat ca puteam sa fiu eu in locul celui mort cu copilul langa mine, sau cred ca putea fi oricare dintre noi....PENTRU CA MORTUL (colegul Daniel) NU A GRESIT. Asa ca am aratat cu degetul spre cel vinovat si mai mult...spre GENUL DE OAMENI in care se incadreaza vinovatul de acum. Se pare ca am gresit...trebuie cautat "mocaitul" care l-a incurcat pe soferul care se grabea si pentru el " a trebuit sa franeze brusc" ...probabil de la 100 km/h la 50... cu cat posibil sa fi coborat si eu cu masina inconditiile date...zic si eu. Si asta tocmai cand sa fiu ajuns de un sofer care cu 40 tone se bucaura ca a prins viteza mai mare decat putea cu limitator... sau sa cautam alte cauze care au dus la derapaj.... orice gasim, viteza nu putea fi...ca la unii colegi nu le place sa li se spuna "mergeti prea repede...mai ales cu un camion de 40 tone, iar experinta de Franta, Belgia sau Angola sau cei 9999999999999999 km nu este talismanul absolut." Concluzia mea... marius, heavy, va stimez pentru cunostintele tehnice pe care le aveti, dar ca si oameni... e suficienta diferenta intre noi incat sa beau berea singur decat in compania voastra. Editat August 11, 2013 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! Soimule...iti multumesc ptr aprecieri.....dar eu beau ff rar...iar atunci cand o fac vreau sa-mi cada bine panterroww...te astept sa te pisi pe carnetul meu.....se pare ca mintea ta e mult mai neteda decat o biluta de celuloid......:grin: Editat August 11, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Dumnezeu sa-i odihneasca. tragic este ca o familei NEVINOVATA este intr-un pas foarte greu un viata, 2 membri morti si doi in stare foarte grava si toate astea fara a avea vreo vina, asta este marea tregedie, daca era unu care intra intr-un cap de pod si murea nu avea nici o remuscare....pacat, ce sa zic viata este foarte crunta de cele mai multe ori.... insanatosire grabnica sotiei si fiului si sa treaca cu bine peste momentul asta foarte greu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! @pantzerrow: Inteligente remarci generezi, si pline de respect... Cu care creier le-ai generat, totusi ? Moartea nu este doar un "eveniment neplacut", intamplat cuiva pe care-l cunosti sau nu, este ceva definitiv si ireversibil. Faptul ca s-a intamplat si ca o sa se mai intample spune doar ca viata nu poate fi calculata dinainte... @soimu': A afirma chestii in necunostinta de cauza si fara a sti ce inseamna sa conduci un camion te categorisesc ca nestiutor, binenteles, adica nu te pricepi. Si cand nu te pricepi, e mai bine sa taci, nu ? Sau macar sa nu te amesteci. Nu e bine nici sa arati cu degetul, pentru ca intr-o buna zi poti fi tu cel indicat. Repet, trebuie cautate cauzele reale ale derapajului, nu aratat catre cineva in dorinta de a rezolva cazul cat mai repede. Si asta oricum nu cade in sarcina voastra. Mai exista situatia care se cheama "omor prin imprudenta", care situatie trebuie dovedita. Dar nici asta nu cade in sarcina voastra... Topicul a deviat pentru ca in loc de a se limita la a emite condoleante si a empatiza cu cei in situatia prezentata, unii nu se pot abtine de la comentarii pe teme pe care nu le cunosc... Si mai arata si cu degetul... Soimule, diferenta aia la care te referi nu e deloc in favoarea ta... Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Intrucat sunt ateu convins si nu pun nici o responsabilitatea in seama vreunei divinitati ....pot spune : Sa se odihneasca in pace ! Asa a fost sa fie ! Nu sunt nici primele si nici ultimele victime ale traficului infernal din Romania. Cine o fi fost de vina sa stabileasca autoritatile abilitate ca de aia primesc salarii din impozitele noastre. Sunt si soferi de duminica inconstienti , asa cum sunt si o multime de soferi profesionisti fara experienta si cu teribilismul aferent varstei. Capitalismul vine si el cu micile lui neajunsuri. Permisele se acorda repede , oricui , examinarile sunt niste formalitati , timpul nu ne mai ajunge ...si in final , mor oameni nevinovati. Sa ii lasam si noi sa se odihneasca in pace , fara sa polemizam pe seama vinovatilor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Soimu a avut curaj sa ia primul atitudine si-l apreciez pentru asta. Sper sa apuc sa vad ziua in care: -TIR-urile sa aiba doar luminile cu care au fost dotate din fabrica, fara crucea de led-uri din parbriz si multele proiectoare -viteza sa se respecte in localitate si in afara (mi-amintesc cu groaza cind aveam puncte, mergeam regulamentar in localitati, si baietii, cu statii, sa se suie pe mine cu 80-90 in localitate, inlcusiv cisterne si vehicule cu ADR) -politia sa poata scana din mers tahograful camionului si sa ia permisul pe 6 luni smecherilor care nu respecta viteza, mai ales in localitati -sa nu mai vedem iarna drumuri blocate de baietii cu cauciucuri de vara si fara lanturi, sau care sa incapataneaza sa mearga si pe viscol si pe polei. Exista si camionagii care semnalizeaza cand poti depasi, si care merg regulamentar, sunt sigur ca acei colegi care scriu aici sunt din acea categorie. Intrebare: mai e valabila restrictia de circulatie pentru camioane in week-end? Daca nu as face si eu destui km pe an nu as fi asa de suparat pe ei, dar cu totii avem servici si ne dorim sa ajungem seara acasa. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! @giorgei23: Inca odata faci dovada ca gandirea de calitate nu este pentru oricine. Dragos Si eu iti respect foarte mult postarile tehnice.....in rest t(i)rist Editat August 11, 2013 de georgei23 1 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! In Romania transportul rutier s-a dezvoltat mult prea repede decat s-au putut forma soferi pentru aceste camioane si in consecinta au ajuns idioti fara gram de minte sa conduca mare parte dintre camioanele din trafic. Astia nu fac greseli, prin comportamentul lor in trafic astia sunt criminali in libertate. Pacat ca nici soferii cu mai multa experienta nu fac nimic pentru a-i inlatura. In cazul de fata un criminal a distrus o familie nevinovata si ar trebui judecat ca atare, macar Daniel si fetita lui sa nu fi murit degeaba. 1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: A murit daniell ! Buna seara ! @flay: Nici mie nu-mi plac aia cu o mie de proiectoare pe cabina, dar intamplator la utilitare (deci camioane inclusiv) 80% din ele sunt omologate. Dar asta tot nu inseamna ca-mi plac... Cele cu care vine Scania mea actuala le folosesc doar ca sa confirm celui care m-a depasit ca poate reveni pe banda mea in siguranta, ca-s legate de la mama lor impreuna cu faza lunga a masinii. Care masina am luat-o cu 28km la bord acum vreo luna si jumatate... Cine merge mai rapid decat este legal intr-o oarecare localitate, ori e tampit din nastere, ori are imunitate diplomatica sau ceva asemanator, care-l scapa de urmari... Cauciucuri de iarna pentru camioane, lanturi, exista si eu le-am folosit si pe vremuri. Doar ca in Romania trebuie sa ai ori una, ori alta, si neaparat ambele impreuna. Ca unii nu au nici una, nici alta, asta e alta treaba, dar e plin de turisme in aceeasi situatie... Eu as spera doar la doua chestii atunci cand circul in Romania, indiferent cu ce, ca ma deranjeza la fel de mult: - sa nu vad pe drum turisme cu xenoane ilegale. Pentru show/demo la concursuri sau raliuri e altceva. - sa nu ma impiedic de turisme atunci cand circul legal si o fosila vie se taraste in fata mea, crezand ca este la plimbare. In Romania, la vremea cand umblam eu, restrictiile de weekend pentru camioanele peste 7.5 tone se aplicau doar in sezonul estival. Si uneori si in zilele lucratoare atunci cand temperaturile mediului ambiant depasesc nu stiu cate grade nu stiu cate zile consecutiv... Soimu' si adeptii ideilor sale au luat atitudine intr-o chestie pe care ei o vad cu ochelari de cal si numai intr-un sens. Cand acestia vor recunoaste ca orice situatie are mai multe aspecte, atunci mai discutam pe tema asta. @miklovan & Co.: Si eu incetinesc atunci cand e cazul, tu nu esti o exceptie. Dar asta nu exclude a merge rapid atunci cand se poate si este permis. Cat despre faptul generalizat de tine ca soferii de camioane au tot felul de porcarii prin masina, asta dovedeste inca o data ca nici tu nu ai habar cu ce sa mananca meseria asta. Eu nu am nici proiectoare la gramada, nici prosop cu cine stie ce Pamela pe scaunul din dreapta, nici statie radio, nici cruce/iconite la geam sau placa cu numele meu cu/fara leduri in parbriz, nici laptop sau ventilator pe consola centrala... Am in schimb in geam cateva aparate de plata automata a autostrazilor pentru diverse tari si un TomTom ale carui harti sunt upgradate cam la fiecare trei luni... Si prin lazi am ceva scule, vreo douazeci de chingi de ancorat marfa, cateva cuple rapide (nu stiu daca stii ce-s astea...), doua furtune de aer si un cablu de ABS de rezerva. Si vreo trei perechi de manusi... Cum de ma descurc sa-mi fac meseria doar cu astea, tu sa-mi spui, ca se pare ca te pricepi... Dragos Editat August 11, 2013 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: A murit daniell ! Condoleante familiei si rudelor apropiate(desi nu il cunosteam).Ieri noapte am trecut exact pe acolo(veneam de la SB) pe la 21 30 dar se pare ca s-a intamplat dupa ce am trecut eu sau inainte, oricum camionagii care circula in RO 90% nu se pot numi soferi profesionisti!Si eu am facut soferie 8 ani de zile in alta tara dar ii dau dreptate lui SOIMU soferi de camioane din romania nu se gandesc ca nu toata lumea merge la 90 ca acolo le decupleaza limitatorul, in Elvetia, daca un camion merge mai tare decat limita legala turismele se pun in fata lui si il incetinesc daca nu incetineste suna la politie si il incetinesc ei(cei care fac comunitatea stiu ce zic) la noi daca ai incerca sa faci asa ceva ajungi in sant sau mai grav la morga... si poate ai ”norocul” ca ”tiristul” nici sa nu opreasca, stiu 2 astfel de cazuri si mai se numesc si ”REGII SOSELELOR” pai daca suntem ceea se spunem ca suntem hai sa o dovedim! ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate