Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A murit daniell !

mariusica

Postări Recomandate

Re: A murit daniell !

Dumnezeu sa-i odihneasca pe Daniel si pe fiica lui si sa le dea putere sotiei si baiatului !

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-i ierte! Pacat.

Nu ar fi rau daca s-ar deschide un nou topic in care sa fie mutate discutiile astea care nu-si au locul aici.

Heavy.d. dupa fraza de mai jos

Cine merge mai rapid decat este legal intr-o oarecare localitate, ori e tampit din nastere, ori are imunitate diplomatica sau ceva asemanator, care-l scapa de urmari...

sigur nu prea esti familiarizat cu traficul din romania, si bravo tie pana la urma, in romania ex: pe E85 in localitati iti poti da seama inca de la intrare daca ai radar sau nu, cum? stai in spatele tirului daca merge cu 50km/h ai radar, daca merge cu 90km/h nu ai.

Patania mea: noaptea, pe dealu negru cand ies dintr-o curba vad imediat in fata mea doua perechi de faruri, norocul meu?...santul de pe marginea drumului, Ce credeti ca era... se depaseau doua tiruri inainte de intrarea in curba. Daca am avea autostrazi, soferi nestresati de patroni, si in primul rand soferi cu mentalitatea de afara nu am mai avea atatea accidente, pana atunci traim aici in romania=infrastructura 0, patroni care baga sula-n coaste angajatilor, si multa, multa prostie, inconstienta si marlanie la volanele tirurilor(80% din ele). cine vrea sa ma contrazica in legatura cu ultima fraza sa nu o faca, mai bine sa-si iau cotetul de acasa cu cb pe el sau iasa pe un dn si sa incerce sa atraga atentia unui tirist care merge cu viteza prea mare in localitate sau la limitari de 30 sau 40 km/h iar dupa sa vina sa posteze aici rezultatul.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Dumnezeu sa-i odihneasca.

Acu cateva ore pe inseate ne-am intors de la KAT di am trecut prin zona. Cand am vazut cum arata masina am zis ca a fost grav. Atunci ridicau masina. Imi pare rau sa aflu ca era de pe forum.

Link spre comentariu

Sincere condoleante !!!

Si urari de insanatosire celor ramasi in viata, desi viata n-o sa le fie usoara...

Iar soferului de tir sa aiba parte de o judecata dreapta! Dar nu de la justitia romana....

PS: subscriu si eu celor care n-au facut altceva decat sa arate cu degetul adevaratul vinovat...

Iar celor care le stiu pe toate, soferi de tir fiind, le recomand sa-si deschida un topic in care sa-si verse frustarile acumulate pe strada...

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Groaznic acest eveniment. Sincerere condoleante familiei!

Nici nu stii ce sa mai zici in astfel de situatii.

Turagmes si Heavy D, sa va fie rusine pentru ca manjiti o astfel de discutie cu frustrarile si ridicarea in slavi a breslei voastre.

Cand cineva spune ceva urat de un sofer de camion, va comportati de parca in breasla voastra sunt numai super sfinti, meseriasi, corecti, atenti si responsabili. Poate e socant pentru voi sa aflati ca nu e asa. Exact ca si in alte categorii de oameni, si in randul soferilor de camioane exista cretini, iresponsabile, teribilisti si nemernici care prin comportamentul lor provoaca accidente, omoara familii, distrug vieti si bunuri materiale.

In nici un caz nu generalizez asta dar admiteti ca exista multi de genul celor descrisi de mine.

Justificari penibile cum ca cel cu autoturismul din fata camionului incurca pt ca merge prea incet sunt absolut puerile. Daca ala merge incet, atunci tu cu 40 de tone in spate trebuie sa te duci si mai incet. Probabil ca sunt motive bine intemeiate pentru care un sofer merge mai incet. Nu e musai daca limita este de 80 de km la ora, camionul sa mearga cu 80 de km la ora. Nu se naruie cerul daca durata cursei se va modifica cu catvea minute in plus

Atata timp cat nu s-a luat cineva personal de voi doi, va rog sa nu va mai bateti joc de gravitatea unui astfel de subiect si sa va apucati de ridicat in slavi breasla de parca ar fi toti curati ca Fecioara Maria.

Voi curata acest topic de mizerii si sfatuiesc pe toata lumea sa dea dovada de bun simt si sa nu va mai varsati aici frustrarile.

Este jignitor la adresa celor care au murit si a familiei.

Orice alta discutie deplasata de subiect va fi stearsa. Inclusv a mea.

Editat de Max
  • Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare