kervoort Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Salut a reusit cineva sa reseteze eroarea de la suspensia pneumatica cu acel soft free si cu un cablu obd2-serial ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: resetare suspensie cu soft free. Salut a reusit cineva sa reseteze eroarea de la suspensia pneumatica cu acel soft free si cu un cablu obd2-serial ? da eu .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kervoort Postat August 11, 2013 Autor Partajează Postat August 11, 2013 Re: resetare suspensie cu soft free. ai folosit port serial direct intr-un laptop....sau un adaptor cu usb ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan lr Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: resetare suspensie cu soft free. da eu .... ?... Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decit atit!... Numai sa punem osu' si mintea la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: resetare suspensie cu soft free. ?... adaptor serial usb ....din motive de siguranta .....nu e cazul sa bulesti o laptoapa pt ca cineva a facut o gluma de cacao in mufa de diagnoza sau firele au probleme (scurt la plus ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate