Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

frontera 2.0i

iulian03

Postări Recomandate

salutare celor care au curaj sa achizitioneze o frontera, in ciuda la toate criticile care exista pe net...in fine, personal sunt la a doua frontera (prima era 2,8tdi si din anumite conditii am renuntat la ea) 2.0i din 95 cu gpl pe ea. bun, ce vreau sa spun, este faptul ca sunt ffff multumit de ea, si numai in acest week-end am facut aproape 700 Km fara incidente si vreau sa spun ca nu merg numai pe asfalt si drum drept, vreme perfecta si singur pe sosea. mie imi consuma intre 9-14% gpl (pe benzina nu prea merg) in funtie de traseu si piciorul meu. nu este o masina de viteza, eu mai mult 130 /ora nu i-am dat, dar vreau sa spun ca am urcat pe unde nu multi s-ar fi incumetat, iar daca s-a stricat ceva la ea partea mecanica si electrica nu este foarte grea.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: frontera 2.0i

sincer chiar as vrea sa mai achizitionez inca o frontera, numai ca luna viitoare am nunta...asa ca poate mai pe iarna. apropo cati bani? a, era sa uit pentru cei care tot critica frontera, nu stiu la cate masini se potriveste bobina de inductie de dacie 1300, la frontera ( se anuleaza mufa si se trece pe direct). eu asa am facut si mergea super bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare