nan florin Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Pentru ca problemele se tin lant, intre timp a mai aparut una: mi-a debordat lichidul hidraulic din vasul pompei servodirectiei iar in momentul cand virez se audr ca si un mormait. Sa fie dusa pompa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Problema servodirectie Y-260 Pentru ca problemele se tin lant, intre timp a mai aparut una: mi-a debordat lichidul hidraulic din vasul pompei servodirectiei iar in momentul cand virez se audr ca si un mormait. Sa fie dusa pompa? Sunt exact simptomele unei pompe servo "bolnave"! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: Problema servodirectie Y-260 rezolvat. Am inlocuit pompa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate