SUPERDRAGOS Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Se pare ca a avea Porsche Cayenne la rusi aduce ghinion.Mai ales daca e negru.Mai ales daca ai 177 la numar.Mai ales dacaesti la locul nepotrivit la timpul nepotrivit.. :ha: Cei din urma erau cei cautati,asa se presupune dupa "bonusul"acordat la fata locului si probabil si la circa:daisazacaji5:[video=youtube;59-gh1Q-V4M]http://www.youtube.com/watch?v=59-gh1Q-V4M 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Politia rusa vs Porsche Cayenne Astia imi aduc aminte de povestile auzite de la familia mea despre trupele sovietice "eliberatoare"... :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat August 13, 2013 Autor Partajează Postat August 13, 2013 Re: Politia rusa vs Porsche Cayenne Mi se pare genial ca desi prima data au gresit masina,la urma faceau si poze de grup...Cu cagula pe fata...:br 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate