Vizitator nanuk Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 in acel we am de gand sa ma duc pe grindul chituc si sa stau acolo.are cineva placerea sa vina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Ursule, mai bine vi la Buzau sa ne faci galerie :banana Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: la mare,27-29 iunie multumesc de oferta,prefer marea.nu am ajuns anul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Troopere, vin eu sa va tin de urit prin padure :grin: . Ca stiu ca va place sa stati pina tirziu in noapte :ha: :ha: :ha: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Ridere, noaptea nu "stam". Ziua stam, ne distram uitandu-ne la altii cum se chinuie iar noaptea ne dam, ca-i mai greu :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: la mare,27-29 iunie unde-i grindul Chituc? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: la mare,27-29 iunie dupa Navodari-Corbu-Vadu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: la mare,27-29 iunie poze by redscarlet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: la mare,27-29 iunie si Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: la mare,27-29 iunie astea-s ca sa ne enervezi :grin: foarte misto zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Super pozele.... Frumos si peisajul rezervatiei....Acolo se aduna multi fotografi care stau camuflati pentru a surprinde pasari rare.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Salut nanuk! si cum ajungi pe roti pe grindu ala? adica pe unde? :) iertata-mi fie ignoranta, dar traiam cu senzatia ca tresa lasi masina pe undeva si apoi pe picioare... si observ ca nu e asa... multumesc. Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Pai... Trebuie ajuns intai la Vadu (satul Vadu), pe drumul spre Tulcea, de la Constanta. Apoi mers inspre plaja (este drum asfaltat, crapat, cu rosturi...) apoi.. ajungi pe un drum (de fapt, mai multe :grin: ) cu colb. Si abia de acolo incepi sa simti mai intens prezenta marii.. si tot mergi, si mergi "numai inainte", ca in poveste (intuitiv chiar), iar din loc in loc vei gasi drumuri mai mici inspre dreapta (spre plaja). Oriunde te-ai opri (dupa ce faci dreapta, evident) dai de plaja. Enjoy. PS Sa nu pleci fara apa potabila si Autan sau Off!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Ridere, noaptea nu "stam". Ziua stam, ne distram uitandu-ne la altii cum se chinuie iar noaptea ne dam, ca-i mai greu :ha: Aha, ne dam , ne dam , cu curu' pe sticlele de bere, fara numar de ajungem sa nu mai vedem in fata ochilor si zicem ca e noapte! :ha: :ha: :ha: Te-am vazut eu intr-un loc de curand cum driftai baiatu' pe la ora 12 noaptea intr-un cort verde si mare pe care tocmai plouase. Nu zic locu' ca-i rushine. :grin: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: la mare,27-29 iunie sa va zic ultima barfa? cica andy68 si-a schimbat nick-ul mai nou prietenii il striga "Sfantu" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: la mare,27-29 iunie Super pozele.... Frumos si peisajul rezervatiei....Acolo se aduna multi fotografi care stau camuflati pentru a surprinde pasari rare.... Zice-se ca e vorba de niste pasarici care nu canta :ha: :ha: :ha:... ca au gura ocupata... cu peste :grin: . Cred ca e vorba de Pelicani :ha: Una peste alta super poze :h5. Se merita efortul :hi Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate