Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Imaginea lumii la superlativ

yo2bt

Postări Recomandate

Re: Imaginea lumii la superlativ

din regulamentul citit trebuie sa ai minim 20 postari pentru a putea avea accest la cumparari /vanzari auto. si incerc sa indeplinesc conditiile. sper ca pe viitor sa fiu si eu util cu ceva.

- incerc pe forum sa caut o masina cunoscuta si buna ca de tepari si bisnitari suntem satui toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din regulamentul citit trebuie sa ai minim 20 postari pentru a putea avea accest la cumparari /vanzari auto. si incerc sa indeplinesc conditiile. sper ca pe viitor sa fiu si eu util cu ceva.

- incerc pe forum sa caut o masina cunoscuta si buna ca de tepari si bisnitari suntem satui toti.

1. E nevoie de 20 de mesaje "utile" nu de umplutura. Un mesaj util poate fi si o intrebare de genul " Cat ulei intra in diferentialul de Nissan xxxxx?" Daca postezi doar mesaje de umplutura ca sa fie la numar, ai sanse ca aceastea sa fie sterse de moderatori si sa muncesti degeaba.

2. Pentru a putea posta la rubricile de Cumparari ai nevoie doar de un post respectiv cel de la Prezentarea membrilor.

Link spre comentariu

N-ai citit cu atentie......Pentru CUMPARARI e suficient sa ai doar postarea de la Prezentarea membrilor, deci daca tu vrei sa-ti cumperi o masina, poti pune anunt fara probleme......

"3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

.......

- Utilizatorii cu mai putin de 20 de posturi nu pot posta anunturi de vanzare, dar pot posta anunturi de cumparare;...."

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare