AndreiBizzy Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 (editat) Salut, Nu stiu mai nimic despre modelul asta asa ca as avea nevoie de ceva sfaturi. Masina are motorul 3000 de Cobra.. Credeti ca merita sa il iau sau gasesc ceva mai bun la banii astia? Editat August 14, 2013 de Astral Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 Andrei , vezi ca masina asta ii in Abrud cu alte numere . ii pe aici de ceva vreme nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat August 14, 2013 Autor Partajează Postat August 14, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 Andrei , vezi ca masina asta ii in Abrud cu alte numere . ii pe aici de ceva vreme Stiu,am vazut.Multam Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kugelr Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 cum merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan vijeliosu Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 Salut ! Depinde ce vrei sa faci cu el ! 300 este un motor cu un consum de 7,5-10l/100km. in functie de conditii, dar nu este nervos ! Am schimbat cateva modele, Mercedes G este intr-un mare fel ! Trebuie sa mergi cu un mecanic ! Succes si multi km. ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 nu uita sa ii faci un tester orice ar fi , el iti poate spune multe despre ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 nu uita sa ii faci un tester orice ar fi , el iti poate spune multe despre ea Fiind o masina din '82 cam la ce mufa crezi tu ca ar putea conecta testerul la ea? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 La bricheta nu merge? :ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 La bricheta nu merge? :ha: Razi tu razi, Harap Alb dat tu stii ca la G-ul din vremurile alea priza-bricheta era OPTIUNE? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: Ce parere aveti,merita? Mercedes G300 Multam de raspunsuri.Nu am mai luat msina.A fost data peste cap de 2 ori :( Se pote inchide. Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate