air_wolf Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 a pus cineva de la noi 4-link spate (air shocks + brate cu uniball) pe o masina cu IFS fata? discutam cu Mishu si ne uitam la un pajero cu asa ceva. ar fi o modificare interesanta, costuri relativ mici (fata de un SAS), efect relativ mare. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: 4-link spate, IFS fata da, va fi ceva de genul asta. pina la SAS merge. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: 4-link spate, IFS fata Problema planetarelor ramane deschisa , la orice IFS. Frumos pus in practica Watt link la puntea spate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 (editat) Re: 4-link spate, IFS fata Problema planetarelor ramane deschisa , la orice IFS. Frumos pus in practica Watt link la puntea spate . corect. dar am ajuns la concluzia ca este mai ieftin de schimbat o planetara decit sa fac toata harabaia de SAS, cel putin pentru moment. watts link-ul pare a fi o solutie in loc de panhard. oricum, setup-ul pe care cred ca il avem in cap este cel triangulat, deci si watts-ul si panhardul sint in plus. thread-ul omului cu 4runner-ul Editat August 16, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: 4-link spate, IFS fata Asta am facut la mine , imi pare cea mai simpla ( si suficienta ) solutie . Ar prinde bine de tot niste amortizoare mai lungi , dar chiar nu vreau sa mai tai din caroserie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate