raducu1981 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Salut. Sunt Radu din Ploiesti si as avea nevoie de putin ajutor. In doua, trei saptamani vrea sa dau drumul la o firma de exploatari forestiere. In aceasta ordine de idei, as avea nevoie de o masina 4x4. Nu cine stie ce monstru, o masina care sa poata sa intre pe un drum forestier, pe un drum de tractor, in zone campie si de deal, cu noroi toamna, zapada iarna, va imaginati... Smecheria e alta. O perioada mai scurta( sper ) sau mai lunga va fi singura masina de familie( eu, nevasta, 2 copii mici, carucioare, biberoane, patuturi, premergatoare, etc.) Si atunci am ajuns la Frontera ( B, 2.2 diesel, LWB).M-am gandit la Frontera pentru ca pare suficient de capabila in padure si sufficient de confortabila ca masina de familie. Si foarte important, nu ia painea de la gura copiilor, nici pentru impozit, nici pentru motorina. Credeti ca face fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? 1. Citeste toate topicurile din aria Opel 2. Orienteaza-te spre un pick-up! sigur o sa imi multumesti! :h5 Daca totusi vrei neaparat Opel Frontera, esti bine venit printre noi! :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducu1981 Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? Multumesc pentru raspuns. Pick-up-ul a fost si este prima optiune pentru o asa activitate, sunt constient. Problema cu pick-up-urile din punctual meu de vedere, in situatia data, este lipsa spatiului pentru locurile din spate. Pe bancheta din spate ar trebui sa pun doua scaune de copii, cu nevasta intre ei. Plus ca, toate pick-up-urile pe care le stiu au pe spate arcuri cu foi si nu cred ca sunt foarte confortabile ca si masini de familie. Daca masina ar fi fost numai de "serviciu", clar un pick-up king-cab ar fi fost prima obtiune. Dar in urmatoarea perioada de timp voi avea nevoie de o masina cat mai "turism" pe sosea si cat mai "off-roader" in afara soselei. Din aceasta cauza m-a atras Frontera. Pare confortabila pe asfalt si in teren, un pic inaltata si cu anvelopele potrivite, pare ca ar putea sa se descurce. Eu nu vreau o jucarie de week-end, vreau o masina corecta, cat-de-cat fiabila si capabila, care sa ma ajute la nevoie. Nu as duce-o in padure sa caut noroaie cat mai adanci, ci pe cat posibil as incerca sa le ocolesc. Sunt convins ca vor fi multi care vor spune " Ia-ti gandul de la Frontera, mai bine un Pajero, un Patrol, un Defender, un Land Cruiser, etc... " si sunt convins ca au dreptate, dar momentan trebuie sa fac un compromise si Frontera imi pare un compromis foarte frumos. Unde mai pui ca ar putea ramane masina nevestei, ca-i place si ei. Deci, merita Frontera? Ar face fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducu1981 Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? Si era sa uit. Topicurile le-am citit pe toate si nu numai de la Opel, dar nu sunt total edificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? pentru ce ai tu nevoie eu zic ca se descurca foarte bine, deci eu zic ca se merita... AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducu1981 Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? Stie careva dintre voi o Frontera B 2.2 diesel lunga, in mintile ei, de vanzare? Neaparat inmatriculata si cu volanul pe stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? Stie careva dintre voi o Frontera B 2.2 diesel lunga, in mintile ei, de vanzare? Neaparat inmatriculata si cu volanul pe stanga. Pune anunt la Cumparari 4x4, iar aici rezuma-te la a afla informatii pentru ca aici e sectiunea tehnica, nu Mica publicitate......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cip077 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Sfat achizitie Frontera B, 2.2 diesel, LWB - Merita ? Salut. Radu daca mai e de actualitate cautarea ta, da-mi un apel la 0722824905, stiu un B frumos la Plopeni, sper sa mai fie de actualitate si masina. Pe sistemul, pensionari, fara offroad, etc. Nu spun din auzite, am fost acum ceva timp la masina. Singura problema...., e inmatriculata inainte de 2007, in rest... tipla masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate