pacepa Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Salut, am decapitat feroza :grin: si am gasit multa rugina. Am nevoie de niste sfaturi cu privire la inlocuirea conductelor de lichid de frana si de benzina daca s-ar potrivi ceva indigen sau ceva mai ieftin de alta marca, pt ca originale nu prea se gasesc sau costa mult si suportii dintre caroserie si sasiu daca aveti ceva idei de care s-ar potrivi pt ca cei originali costa o avere. Ar mai fi partea superioara a rezervorului care e destul de ruginita Orice sugestie e binevenita. Multumesc Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Conducte lichid feroza Conductele de benzina le poti confectiona ieftin din teava de cupru pentru instalatiile de climatizare... inclin sa cred ca si cele de frana pot fi facute din acelasi material, daca gasesti diametrul potrivit. 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Conducte lichid feroza ati iei conducte de frana de Dacia Papuc ca sunt mai lungi le modelezi cum vrei eventula schimbi capurile acolo unde nu se potrivesc,eu am schimbat toate conductele la Patrolul meu cu cele de Dacie Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibles Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Conducte lichid feroza inlocuirea conductelor de lichid de frana o faci cu conducte de dacia de cupru. daca nu potrivesc holenderele (capetele) le folosesti pe ale tale (daca se pot recupera). prin decalire se poate usor bercui capatul conductei dupa ce ai taiat-o la lungime. spor la curatat rugina:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Conducte lichid feroza Pentru conducte benzina/frana DEDEMAN are la metru , cumperi si dispozitiv de bercuit . Spor la treaba ! ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 (editat) Re: Conducte lichid feroza Nu te-ai lasat spor la treaba.Eu le-am schimbat pe alea de benzina defapt mi le-a schimbat Tzuparu.Dar cum au spus colegii teava de cupru de la instalatii.Poate gasesti din aia imbracata in plastic. Rezervorul il scoti de tot pe urma curatire mecanica si chimica dupa care grund din abundenta, vopsea, teroson etc.Sasiul arata bine din ce vad in poze. Editat August 16, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Conducte lichid feroza De dacie se potrivesc perfect alea pentru frana. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Conducte lichid feroza cele de combustibil merg foarte bine de plastic-exemplu de vw golf4 benzina. sunt de generatie mai noua si mai rezistente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Conducte lichid feroza Pentru rugina, Kelfos la greu. Am ascultat de colegii de forum si mi-am spoit toata masina pe dedesupt (bineanteles pe unde era necesar), inclusiv componentele de directie, arcuri pe spate, etc. Nu am mai vopsit peste si sunt curios cum o sa arate dupa iarna care urmeaza (apa, sare, inghet / dezghet...). Acum este neagra toata :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Conducte lichid feroza Este gresit! Kelfos nu este tratament final, peste el se aplica un sistem grund/vopsea sau macar o vopsea. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Conducte lichid feroza Este gresit! Kelfos nu este tratament final, peste el se aplica un sistem grund/vopsea sau macar o vopsea. Probabil este cel mai bine asa cum zici dar, pana la primavara, ramane doar Kelfos. La anu' o sa incerc o curatare mult mai atenta si atunci merita aplicate si vopselele ... Si daca las pana in primavara doar Kelfos, o sa aflu si cat de bun este :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Re: Conducte lichid feroza De dacie se potrivesc perfect alea pentru frana. Ai schimbat cumva? Se potrivesc holenderele de la Dacia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate