sheshi Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 fratilor cum facem si noi cu impozitul asat ca ne omoara mai e vreo portita? nu as vrea sa o vand totusi :) lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 (editat) Re: impozit ro Singura solutie este sa pui bombe la guvern, cand sunt toti "la munca". Trebuie puse in asa fel incat sa nu scape niciunul. Editat August 16, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 (editat) Re: impozit ro Singura solutie este sa pui bombe la guvern, cand sunt toti "la munca". Trebuie puse in asa fel incat sa nu scape niciunul. E GREU NU SUNT NICIODATA TOTI LA MUNCA, mai merge cu fundatii si alte d alea? Editat August 18, 2013 de Astral lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 (editat) Re: impozit ro Cei care scapa ii luam la luneta. Unul cate unul. Altfel....gandeste-te la un motor electric...sau de ce nu...la o bicicleta. Panaramele astea care sunt la putere nu te vor lasa sa duci o viata decenta sub nici un fel de forma. Pentru ei o masina cu motor de 2,5 sau 3.0 inseamna lux. Si ca atare, trebuie platit luxul respectiv. Baga-i-as in masa! Daca as avea o pusca cu luneta m-as sacrifica sa-i impusc pe toti cei 300 de hoti! I-as ucide cu sange rece fara nici un fel de mila! Ar fi chiar un relas pentru mine...o mica distractie! Iar daca vrei sa scapi de impozit..du-te cu masina la vecinii din sud! Editat August 17, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: impozit ro Cei care scapa ii luam la luneta. Unul cate unul. Altfel....gandeste-te la un motor electric...sau de ce nu...la o bicicleta. Panaramele astea care sunt la putere nu te vor lasa sa duci o viata decenta sub nici un fel de forma. Pentru ei o masina cu motor de 2,5 sau 3.0 inseamna lux. Si ca atare, trebuie platit luxul respectiv. Baga-i-as in masa! Daca as avea o pusca cu luneta m-as sacrifica sa-i impusc pe toti cei 300 de hoti! I-as ucide cu sange rece fara nici un fel de mila! Ar fi chiar un relas pentru mine...o mica distractie! Iar daca vrei sa scapi de impozit..du-te cu masina la vecinii din sud! Te aprob...eu am noroc ca e omologata k autoutilitara.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: impozit ro Te rezolv eu cu pusca are si luneta, glont de 7,57(de Kalashnikov) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: impozit ro Te rezolv eu cu pusca are si luneta, glont de 7,57(de Kalashnikov) Vrei sa zici 7.62... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: impozit ro 7,62 cat un pachet de tigari:) nu inteleg dc nu se plateste impozit pe CP ca in tarile civilizate dar nah ai nostri tot timpu se trezesc ultimii :uameni ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: impozit ro Eu am o portita tapana cu doua lacate cu un bazorelief plin de motive sexuale ... Vine Ghita la portita ...ia ...o mare ...:fk (...tot cu ...tza la final, da?) Dapai daca nu esti handicapat, revolutionar, parlamentar atunci ori o faci utilitara (alti bani, alta distractie) ori le arati punga ....si sa faci bine sa muncesti si daca nu le ai cu munca te poti apuca in final si de furtat ...ca punga sa fie plina ...ca altfel unde iti va sta capul iti vor sta si picioarele ...Adica daca gandesti cu picioarele iti poti pierde chiar si capul ...ma rog ...intelegi tu ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: impozit ro 7,62 cat un pachet de tigari:) nu inteleg dc nu se plateste impozit pe CP ca in tarile civilizate dar nah ai nostri tot timpu se trezesc ultimii :uameni in tara asta "civilizata" ,NL, se plateste la un def 110 diesel intre 198 si 225 euro in functie de provncie la un salariu de plus/min 1400 euro lunar. apoi mai vine si asigurarea si taxa de parcare unde esta cazul-cam peste tot. deci inca stati bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 (editat) Re: impozit ro Tu platesti impozit anual pe masina cam 20% dintr-un salariu lunar. Iti mai ramane bani sa achiti si celelalte dari la stat si sa si mananci. Aici platesti impozit 2 salarii medii lunare la o vechitura cu motor de 3.0 litrii. Nu mai mancam, nu mai bem nimic cele 2 luni. Traim cu aer. Ti se pare ca stam bine? Eu zic ca nu! Editat August 19, 2013 de mac01 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: impozit ro @mac01: "Salariu mediu brut. În anul 2013 este de 2.223 lei" sursa: http://static.anaf.ro/static/10/Vrancea/Cote-contrib-soc-2013.pdf Impozitul la un motor de 2.4L este de 940RON/an (in Timisoara), ai 10% "discount" daca platesti integral la inceput de an, si inca 10% "discount" daca proprietarul e pensionar...si iaca asa taica-miu, are "gip" :grin: a nu se intelege ca mi se pare mic impozitul, dimpotriva e o bataie de joc... sincer in afara de varianta cu utilitara, sau Bulgaria, nu vad o alta solutie fezabil...da, exista "variante" cu fundatiie, inscrieri pe biserici, pe "deportati in Baragan", dar toate astea mai devreme sau mai tarziu vor face probleme... ma refer la momentul vanzarii/cumpararii, atunci incep problemele cu actele, fiscale & shit... "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: impozit ro Un simplu angajat castiga intre 800-1500 lei. Cam cu banii astia ramane in mana. Sa nu mai vorbim ca stiu cazuri, cand unele femei (casierite la supermarketurile care se deschid ca ciupercile peste noapte) castiga doar 600-650 lei (bani in mana). Salariu mediu brut trebuia sa fie salariu minim de baza. Foarte putini bani, chiar extraordinar de putini. Acesti bani nu asigura un trai decent. Muncesti degeaba in tara asta. Nici mancarea nu se poate asigura, sa nu mai vorbim de alte cheltuieli. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: impozit ro Tu platesti impozit anual pe masina cam 20% dintr-un salariu lunar. Iti mai ramane bani sa achiti si celelalte dari la stat si sa si mananci. Aici platesti impozit 2 salarii medii lunare la o vechitura cu motor de 3.0 litrii. Nu mai mancam, nu mai bem nimic cele 2 luni. Traim cu aer. Ti se pare ca stam bine? Eu zic ca nu! greseala mea, nu am fost clar, asta e lunar nu anual Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 (editat) Re: impozit ro Acum am inteles. Intra-adevar cam scump si acolo impozitul. Nu stau sa intru in detalii, gen cam cati litrii de motorina iti permiti lunar sau cati bani iti raman pentru mancare, deoarece nu este treaba mea, dar sigur, viata este mult mai buna decat aici. Altfel nu ai avea niciun interes sa stai departe de tara ta. Nimeni nu se muta in alta tara daca duce un trai cat de cat decent in tara sa. Eu cam asa vad lucrurile. Cat despre impozit raman in continuare la ideea mea. E scump, da-l in masa de impozit! Sa nu vorbim de impozitul la motoarele de 4 litri, 5 litri sau 6 litri, motoare despre care stim cu totii ca sunt cele mai reusite si cele mai fiabile. Editat August 19, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: impozit ro Acum am inteles. Intra-adevar cam scump si acolo impozitul. Nu stau sa intru in detalii, gen cam cati litrii de motorina iti permiti lunar sau cati bani iti raman pentru mancare, deoarece nu este treaba mea, dar sigur, viata este mult mai buna decat aici. Altfel nu ai avea niciun interes sa stai departe de tara ta. Nimeni nu se muta in alta tara daca duce un trai cat de cat decent in tara sa. Eu cam asa vad lucrurile. Cat despre impozit raman in continuare la ideea mea. E scump, da-l in masa de impozit! Sa nu vorbim de impozitul la motoarele de 4 litri, 5 litri sau 6 litri, motoare despre care stim cu totii ca sunt cele mai reusite si cele mai fiabile. am avut cu totul alte motive cind am plecat, si oricum erau ate vremuri, mult inainte de euro. material am dat inapoi fata de RO inca de la inceput. dar revenind la impozite, noi platim la greutate si la felul combustibilului . diesel e dublu fara de benzina. in impozit platesti o parte care se duce la stat si o parte se duce la provincie(judet) care le maresc cum vor ei. azi litru de motorina era 1,47 cel mai ieftin. avantajul e ca poti s-o radiezi tempotar dar platesti munim 3 luni. deci pentru o vacanta de o luna in care esti pe drumurile tarii doar 2 zile platesti 3 luni, deci peste 600 euro. deja ma gindesc sa imi iau un ARO cu nr romanesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: impozit ro va plangeti ca un sobor de babe la cosciugul lui Cioaba......:ha: ptr motoare de 2.5....treaba e suportabila....ptr motoarele cu adevarat mari...de la 4000 cmc in sus devine palpitant....eu pe masina mea ar trebui sa platesc in Bv in jur de 8000 de ron.....adica aprox 5 salarii medii nete pe economie iar asta nu o fac......asa ca masina beneficiaze de taxe si impozite de la sud de Dunare...cu mult mai omenesti decat cele de la noi cine vrea impozite mici...isi cumpara Samurai....sau isi inmatriculeaza masina la vecini......simplu nu?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: impozit ro @mac01: Impozitul la un motor de 2.4L este de 940RON/an (in Timisoara), ai 10% "discount" daca platesti integral la inceput de an, si inca 10% "discount" daca proprietarul e pensionar...si iaca asa taica-miu, are "gip" :grin: a nu se intelege ca mi se pare mic impozitul, dimpotriva e o bataie de joc... sincer in afara de varianta cu utilitara, sau Bulgaria, nu vad o alta solutie fezabil...da, exista "variante" cu fundatiie, inscrieri pe biserici, pe "deportati in Baragan", dar toate astea mai devreme sau mai tarziu vor face probleme... ma refer la momentul vanzarii/cumpararii, atunci incep problemele cu actele, fiscale & shit... Pai daca avem masini "de lux" platim preturi "de lux" :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate