dansoare Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Leaota prin Marginea Domneasca federal couragia MT sint MULT mai bune la noroi decit BFG KM2!! am avut BFG si stiu ce spun. iar amicul meu Bogdan are federal pe Mitsu si se descurca foarte bine. sigur ca am trecut demult pe Simex,nu se compara cu nici un MT in teren greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Leaota prin Marginea Domneasca Si iarna cu zapada? Folosesc zilnic masina si din cand incand la off road.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Leaota prin Marginea Domneasca iarna simexu e varza,MT-ul ceva mai safe. cauciucuri de iarna e solutia. dar hai ca am ajuns sa discutam despre cauciucuri intr-un topic despre trasee... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Leaota prin Marginea Domneasca Va rog sa continuati discutiile despre anvelope in sectiunea corespunzatoare ! Va multumesc pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate