Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MI-AM LUAT VEVERITA +++PROBLEME!!!!!!HELPPPPP

ALINRIDE

Postări Recomandate

SALUT, VA ANUNT CA SUNT FERICITUL POSESOR AL UNUI SAMURAI DIN 91,MOTOR DE 1,3 INJECTIE CARE TOARCE FRUMOS,ARE CHIT DE INALTARE TRAIL MASTER,JANTE NICHELATE INCALTATE CU 215,65,15 CU HARDOP FIBRA.ASTEA SUNT VESTILE BUNE.ACUM CELE MAI PUTIN BUNE AVEA DOUA INCUIETORI BLOCATE(REZOLVAT)AVEA BOLTURI PORTIERE/HAION UZATE(REZOLVAT)ARE CEVA RUGINA LA PRAGURI CARE A FOST MACHIATA FFFF URAT DIN PARTEA UNUI CONATIONAL CU SPUMAPOLIURETANICA SI CU 2 ORNAMENTE.PE LA 70KM/H INCEPE SA-I JOACE ROTILE PE FATA DE ZICI CA SE RUPE (INAINTE AM MERS CU 110KM/H SI NU FACEA ASA) SI DECI AM FOST PE LA UN MECANIC SI PANA LA URMA AM COMANDAT 4 CRUCI CARDANICE ,TAMPON CUTIE ,CUREA DISTRIBUTIE,SEMERING PALIER,GARNITURA BAIE ULEI SI CAM ATAT.DACA AVETI VREO SUGESTIE ZICETI-MI SI MIE CA E PRIMUL SAMURAI PE CARE IL AM SI MI-AR PRINDE BINE.SI O RUGAMINTE DE CE TREBUIE SA FIE ASA DE RIGIDA ?NU AS PUTEA SCHIMBA TELESCOAPELE CU UNELE PE ULEI MA MOI? SI FOILE DE ARC FATA AU INTRAT PE MINUS....SE POT CURBA INAPOI SAU TREBUIE SA-MI CUMPAR ALTELE?

POZE PUN MAINE....MULTUMESC ANTICIPAT.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MI-AM LUAT VEVERITA +++PROBLEME!!!!!!HELPPPPP

aline .... nu santem surzi !!!!

In limbaj de internet cand scrii cu majuscule se cheama ca strigi la noi !!

Plus ca sa-mi fie cu iertare dar parca este si mai greu de citit un text scris cu majuscule

Regards !

Link spre comentariu

aline .... nu santem surzi !!!!

In limbaj de internet cand scrii cu majuscule se cheama ca strigi la noi !!

Plus ca sa-mi fie cu iertare dar parca este si mai greu de citit un text scris cu majuscule

Regards !

Plus ca ai deja 15 posturi aici dar nu ti-ai completat inca locatia in profil.

Te rog citeste si respecta Regulamentul acestui forum. viewtopic.php?f=3&t=113

Link spre comentariu

.SI O RUGAMINTE DE CE TREBUIE SA FIE ASA DE RIGIDA ?

:grin: bine ai venit in clubul celor fara de rinichi

• Like 1
FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Nu trebuie sa te superi ca o domnisoara , baietii incearca sa te dirijeze pe directia comuna a forumului , toti sunt bineveniti care se integreaza (regulile respective nu sunt chiar asa de restrictive sunt doar pentru buna convietuire si respect)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Suspensia Trail Master e foarte rigida,nu numai amortizoarele sunt tari dar si arcurile.

Poti incerca cu niste amortizoare mai moi.

Foile de arc de pe fata le-ai putea springui ca sa-si revina si eventual sa pui o foaie suplimentara dar in cazul asta o sa devina si mai rigida.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Multumesc Cfantana ptr mesaj,si sper sa nu te superi daca o sa te deranjez la telefon,imi este foarte greu sa vin cu masina la Bucuresti sa o revizuiesc,deci singura modalitate va fi cu ajutorul vostru si cu mecanicii de pe plan local.Piese ptr masina de unde pot lua? in principiu m-ar interesa un set de telescoape mai moi,un set de bucsi poliuretan,poate un ambreaj mai performant,un troliu,un telescop directie(am inca problema aia de roti fata nebune...intra in "oblaj")....inca odata multumesc.

Link spre comentariu

Buna seara,revin cu aceeasi problema :dupa 70km/h imi intra rotile fata in trepidatii,si din pacate foarte tare incat imi este imposibil sa mai controlez dierectia.am schimbat crucile cardanice la cardanul spate ,am gresat glisiera,am dat jos cardanul fata si am mers fara el,am pus un tampon nou la cutie,si tot asa face, daca umflu rotile la 2.2bar si dau in doua gropi imi face acelasi lucru si la 25km/h.va rog dati-mi si mie o sugestie ca sincer nu stiu unde sa umblu.... ma gandeam la amortizorul de directie ....e posibil sa fie prea moale? :p

Link spre comentariu

cand am cumparat masina rotile 215/75/15 erau umflate la 2 bari si primii 150 km i-am parcurs fara probleme,doar o usoara vibratie cand treceam pe la 70km/h dupa aceea s-a intamplat fenomenul necunoscut si acum nu mai pot rula cu mai mult de 70.o sa incerc sa echilibrez rotile dar daca asta era cauza eu cred ca trebuia sa faca asa de la inceput.iar daca am rotile umflate la 2 bari imi face si la 25km/h (dupa ce dau in doua gropite)unde nu cred ca se poate vorbi de echilibrare.sunt in ceata total

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

este terminat amortizorul de directie.iar rotile trebuiesc echilibrate oricum.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

cu pivotii am rezolvat-o mai am nevoie de amortizor directie...si am rezolvat prblema rotilor care vibrau....le-am schimbat cu cele de pe spate :grin: incredibil dar adevarat am schimbat o juma de masina :ha: mai am o vibratie mica pe la 20km/h dar asta e .....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare