rechinu Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 (editat) Sub pretextul, dupa zmeura si mure, foc si voie buna, Vrancea si Bacaul, mai exact gasca de la Onesti, si-au dat intalnire in zona Scutaru. Iesire de weekend, campare la cort pe malul apei, foc, veselie, si nu in ultimul rand off road. Maratonul murelor s-a lasat cu trasee proaspete, zone noi descoperite, animale salbatice, table indoite, adica de toate ptr toti. Plecarea a fost din Focsani, Campuri, Rotilesti, pe scurtatura la Casin. Am fost sase masini care s-au perindat pe parcursul celor doua zile, unii au venit, altii au plecat, insa pentru toata lumea a fost bine. Partea de Bacau a traseului si fotografiile vor veni de la ceilalti participanti Editat August 18, 2013 de Astral LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 (editat) Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Sparg gheata cu cateva fotografii. De scris nu prea sciu mult ... am mainile obosite de la zeci de cuplari de mrl-uri si de la incercarile de a ma tine de manerele din Samuraiul Rechinului , sa nu ma catapulteze.. Eu n-am mai fost de anul trecut la off road, dar a meritat asteptarea. Trasee super OK, foc de tabara pana pe la 3 dimineata, lume buna si multa... intr-un cuvant AUR pentru toata lumea ! Editat August 19, 2013 de cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Chiar daca nu am reusit sa stau ambele zile sunt bucuros ca am reusit totusi sa ajung si eu la intalnire. Revin in ceva timp si cu 2...3 poze ca atat am reusit sa fac :) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 20, 2013 Autor Partajează Postat August 20, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Chiar daca nu am reusit sa stau ambele zile sunt bucuros ca am reusit totusi sa ajung si eu la intalnire. Revin in ceva timp si cu 2...3 poze ca atat am reusit sa fac :) Ce ati prins voi a fost doar incalzirea! Ocazie cu care, Doctoru a rezolvat si ultima aripa dreapta a submarinului verde! Statea omul cu o grija!!!! :op LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Adevarul ca masina arata mai nervoasa acuma.Bravo pt iesire si imi pare rau ca nu am participat mai ales ca stiu potentialul si frumusetea zonei. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Mai am o usa de rezolvat, Rechinule!! In total, in doua zile am indoit o aripa, am spart snorkelul, a intrat Lucian cu Patrolul in haion si mi l-a infundat pt ca se uita dupa caprioare si am julit portbagajul de un copac. Tinand cont ca m-am simtit foarte bine, aceste pagube le trec la capitolul "bucurii" Una peste alta scriu iar la rubrica "Iesiri la sf de sapt" dupa o pauza de vreo 2 ani cred... de cand cu dizolvarea "topicurilor fluviu", dar asta e alta poveste. A fost o iesire relaxanta, dar foarte scurta pentru unii.... majoritatea de fapt :cn Am vazut foarte multe animale... ciute, caprioare si o gramada de porci mistreti. Am uitat acasa ceaunul, rechinul a venit cu un gratar de aragaz "pt peste", pe mine m-a intepat o viespe de ureche, iar Pajero meu de 2,3 tone a fost scos din mocirla de samuraiul lui rechinu pe principiul "nu conteaza cat de lung am parul...." Am folosit cu aceasta ocazie pentru prima data sufa cinetica... singura in masura sa ma scoata de acolo. In concluzie zona promite si trebuie sa revenim iar, dar dupa ploile de toamna :grin: Poze am cateva, dar trebuie stranse si micsorate... cu timpul stau cam prost. eventual le copiez de pe facebook ca asta le micsoreaza automat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Am citit povestea ... si am bagat topicul ...la "de urmarit" ...haide bre ...ne-ati lasat cu ochii in soare ...sa facem otita ...Haide bre ...oleaca de efort ...sa se simta bine si ochii nostri ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Yonutz, nu sunt multe poze.. am fost ocupati :grin:. Am dat jos pozele de pe fb... daca sunt prea mici le schimbam. Nu stiu cum se fac descrieri la fiecare poza.. ar fi meritat :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Lasa Doctore, mult a fost putin mai este!!! Doar muncesti de cativa ani, trebuiau sa vina si rezultatele!!! N-o sta o usa in calea fericirii tale! Dupa ce rezolvi treaba o sa-l sarbatorim pe Pajero cu o petrecere pe cinste, tort, sampanie, ca la majorat il imbatam.....,doar a devenit barbat ce dracu :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 22, 2013 Autor Partajează Postat August 22, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara IMPORTANT !!!! Segmentul de drum dintre Campuri si Casin, pana la iesirea din padure, l-am marcat cu banda portocalie KTM, pe partea stanga!!!! 1 LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara faina distractia...sa va fie de bine Rechinule...de aia a fost cutremur in Vrancea...ai scos t Samuraiul la plimbare......ma bucur Vali.....sa-ti traiasca submarinul verde...si sper sa va vad curand la Bv...o sa coclesc eu ceva cu Zoli...cam ce a fost in primavara cand ai iesit cu noi poate va miscati pana aici...cu Mitze...Patroale...Samuraie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 (editat) Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara [ATTACH=CONFIG]187713[/ATTACH] imi place ca au pus fularu pe fata ca niste mafioti anonimi adevarati...da' le scrie numele pe portiera... mare...negru pe alb ...si grupa sanguina...:ha: faina ieseala :h5 Editat August 22, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 23, 2013 Autor Partajează Postat August 23, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Merci de urari Marius!!! Salutam Brasovul!!! V-am zis sa fiti cuminti ca de nu dau drumul la cutremure :ha::ha: Cat despre fularul de mafiot, rolul lui era "decat" sa ne apere de praf, colegul Cabrio, dupa cum se vede era imbatranit inainte de vreme :old Sper sa-si revina :ha: Merci de urari tuturor LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Colantele alea au ramas de la intalnirile din 2010 si 2011... le tine rechinu ca sa mai creasca valoarea masinii :ha: La copilot este numele meu..... care este.. dar in masina se afla colegul Cabrio, eu nu sunt asa de grizonat si inca nici asa chel :ha::ha: La pilot ar trebui dat jos colantul ala pt ca acest personaj cu AB (IV) rechinu-Constantin si Marius, de multe ori deschide usa, pleaca de la volan si se duce in spate dupa palinca sau spritz si ma lasa singur in dreapta mut de uimire :shock: :ha::ha: Cu ocazia acestei interventii atasam si un filmulet despre cum strecori un Pajero lung intr-o ravena de 1,2m..... cateodata chiar mai ingust. !!! ATENTIE: Rammstein dauneaza caroseriei!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Mai inebunit doctore cu filmarea asta si mi-a venit un dor de duca.:cort:2dr.Trebuie neaparat sa facem un topic separat pentru iesirea de care am vorbit din 6-7-8 sept,sa stabilim locatia si sa vedem ce amatori vor fi. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara va salut si eu pe toti. am sa pun si eu niste poze si un filmulet sper(sa vedem pajero si din spate cum se strecoara pe ravena aia). deocamdata sunt la bucuresti. astept urmatoarea ieseala unde sper sa fiu mai pregatit si sa raman cu voi peste noapte. multumesc pentru primirea in grup si ma bucur ca v-am intalnit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara va salut si eu pe toti. am sa pun si eu niste poze si un filmulet sper(sa vedem pajero si din spate cum se strecoara pe ravena aia). deocamdata sunt la bucuresti. astept urmatoarea ieseala unde sper sa fiu mai pregatit si sa raman cu voi peste noapte. multumesc pentru primirea in grup si ma bucur ca v-am intalnit. Bine ai venit Cataline! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Inca un rand de poze de a doua zi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Frumoooos !!! Si imi spusese Doctoru sa vin , dar eu nu si nu !:hw:hw:hw Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara am reusit si eu sa urc cateva din putinele poze pe care le-am facut :) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 31, 2013 Autor Partajează Postat August 31, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Are cineva poze facute la Fantana lui Ferdinand? Doctoru, Cabrio.....???? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Doar cu alta ocazie.... adica facute acum vreo 3 luni. Vrei?? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Poze... Editat Septembrie 1, 2013 de cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Sau altele, ceva mai drepte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara Doar cu alta ocazie.... adica facute acum vreo 3 luni. Vrei?? :grin: Da, vreau!!!!! Si poti sa spui si doua vorbe depre istoria locului, despre drumul pietruit care exista si acum, facut de nemti in primul razboi mondial. Mie mi s-a parut interesant si spectaculos desi am tot balaurit prin acea zona, pana acum nu am dat atentie. Intamplator, am mai gasit si in Vrancea doua morminte commune ale nemtilor, tot din acea perioada. Oricum e vorba de linia de aparare Soveja, Marasti, Marasesti, Otuz, adica exact in "curtea scolii" Editat Septembrie 1, 2013 de rechinu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate