Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara

rechinu

Postări Recomandate

Re: Vrancea si prietenii - Sindrofie de vara

Off road pe urmele Mioritei... pomeneste ceva si de fantana / izvor... http://www.onestiexpres.ro/la-obarsia-mioritei.html

:br esti "distept" ma!!!! Dar mai pomeneste si de un drum de 9km spre Soveja. Nu vrei matale sa te-nteresezi???? Dac-o fii, care-o fii??????:grin:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este...este drumul care este... Eu, copilot, ce pot sa fac??? Doar sa-l caut pe Constantin Tudose -“ghidul cunoscator” al acelor meleaguri, il luam ca ajutor de copilot, ii dam sa bea si ne arata traseele...

Link spre comentariu

Este...este drumul care este... Eu, copilot, ce pot sa fac??? Doar sa-l caut pe Constantin Tudose -“ghidul cunoscator” al acelor meleaguri, il luam ca ajutor de copilot, ii dam sa bea si ne arata traseele...

:ha: :ha: :ha: Pai ia de te preocupa!!!!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Weekendul acesta s-a continuat ceea ce am inceput cu doua saptamani in urma. Ni s-au mai alaturat Dulceanu si No-motion :grin:.Locul de joaca cam acelasi, imbogatit cu ceva provocari noi si specialitati culinare la ceaun. Ce-a iesit, vorbesc fotografiile

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare