Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aer Conditionat Pajero 1996

bogdanpop
 Share

Recommended Posts

Re: Aer Conditionat Pajero 1996

Pai prima data verifici compresorul(daca cupleaza) ii dai un impuls(de la borna+)pe firul ce iasa din el,daca nu cupleaza e dus compresorul in schimb daca cupleaza nu ai gaz in instalatie, pentru ca nui da voie sa cupleze ”senzorul de presiune” nu stiu daca asa se numeste, instalatia o incarci la vreun service si ii pui sa verifice daca pierde pe undeva.(cost aprox 80-100 ron)

Edited by ovidium3
  • Like 1
”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu

A.C-ul e lucrul dracului la masinile astea.Am si eu un topic deschis pe aceasta tema si ....in cele din urma mi l-am facut.Am inceput cu paleta aceea de la ventilator care nu mergea,instalatia nu avea probleme freonul il tinea nu scapa.Apoi am schimbat filtru uscator,acela lung (ca si un tub) e langa ventilator si radiator,apoi este ceva supapa sub stergatorul din dreapta,nu am vazut-o exact (la service au schimbat-o) iar in cele din urma am sfarsit prin a da bordul jos.Este sub consola centrala un radiator care e posibil sa-ti fie infundat,spart sau sa aiba mizerii in/pe el. Masinile astea nu au filtru de polen.

Vreau sa-ti spun ca pana si pamant si tot felul de gunoaie am gasit.Norocul iti va surade daca nu trebuie sa-l schimbi.Deoarece unul nou e undeva la cca. 1000 ron si numai pe comanda.

Dupa toate astea am avut A.C dar ce sa vezi ca imi baga condensul,apa in partea dreapta fata.Furtunele de evacuare,conductele,erau obturate.Da iarasi bordul jos.

Dupa o saptamana de ''lupta'' acum inghet.Oricat a fost de cald mai tare de treapta 1 nu este necesar.Mai ales la drum lung,trebuie sa-l mai moderezi un pic din intensitate.

Succes,spor la lucru.Daca te pot ajuta cu ceva....nu ezita.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !

Inca nu m-am apucat serios de verificat. Am altele mai importante de facut pe masina, necesare pt offroad. Ac-ul nu este o necesitate chiar acuma, mai ales ca se cam termina sezonul, iar daca presupune atata bataie de cap, atunci e foarte posibil sa folosesc doar JJ-ul in loc de Ac-u...........adica JAM JOS :) Sper sa fie lipsa de freon, sau ceva furtunas nenorocit....

Multumesc de ajutor

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use