yo2bt Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil Dupa ce a vazut acest film documentar, ministrul de externe rus a exclamat: "As da foc ambasadei Letoniei!". 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Si despre aceste adevaruri istorice trebuia sa aflam la scoala Asta a fost in realitate comunismul....din pacate unii au ramas doar cu imaginea idilica creata de propaganda si regreta vremurile acelea iar majoritatea ignoranta habar nu are de nimic dar regreta trecutul din simplul motiv ca nu are viitor. Lenin & Stalin &co au omorat de doua ori mai multi oameni decat Hitler ca sa construiasca raiul comunist. Educativ acest film socant. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 (editat) Re: Si despre aceste adevaruri istorice trebuia sa aflam la scoala dar regreta trecutul din simplul motiv ca nu are viitor. Eu nu regret trecutul, dar nici un viitor stralucit nu mai vad in tara asta! Si peste alti 25 de ani va fi tot la fel, daca nu cumva mult mai rau! Editat August 20, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Si despre aceste adevaruri istorice trebuia sa aflam la scoala Da,istoria e ciclica,roaga-te sa nu se intoarca vremurile alea. Cu atitudinea pesimista a "drobului de sare" nu faci mare lucru. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Si despre aceste adevaruri istorice trebuia sa aflam la scoala Inca un aticol pe tema asta, din pacate in engleza... dar merita citit: http://u14p1034.ilyke.net/the-russian-sleep-experiment/35168 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Si despre aceste adevaruri istorice trebuia sa aflam la scoala Am stat lipit cu ochii de calculator cat a durat documentarul si m-am ingrozit! Si nu sunt unul care n-a mai vazut documentare de acest gen.Mi-e teama,ca sunt in "coasta"noastra si dau impresia prin politica lor,ca asteapta scanteia, sau un motiv sa scoata la iveala ce au mai rau in ei.Sa ne fereasca Dumnezeu de vreun conflict cu ei,ca e jale mare.Mai sunt prieteni si cu Chinezii..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate