shreck Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Salutare caut si eu sa execut 2 piese ( prindere de ochet ) si am nevoie de cineva care debiteaza sau stie unde pot debita tabla de 25mm. Piesa este mica 10 x 10 cm aprox. Multumesc si raman dator cu :be:be:be 0755 133 312 sau cristi03ro@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 (editat) Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! eu am mai rezolvat aici http://www.laser-rmc.ro/despre.html dar vad ca scrie la ei pe site ca la table merg pana la 20mm. zic ca nu are ce sa strice sa le dai un semn, poate au mai upgradat ceva scule... si aici http://www.mecatel.ro/dotari-tehnice.html tot pana la 20mm zic ca se poate bafta si sa ne spui daca ai rezolvat LE - sau la Craiova scrie ca taie si de 25mm otel (dar nu inox) http://www.softronic.ro/mecanica.php?id=1 Editat August 20, 2013 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! Incearca cu plasma sau apa,laser mai greu gasesti sa taie mai mult de 20. Cu RMC lucrez,am taiat maxim 16 mm,nu am avut nevoie de mai mult (upgrade la un laser inseamna altul mai mare si exponential mai scump). Cea mai ieftina solutie e plasma dintre cele 3,mai lucrez cu Baduc cand am de taiat mult si ieftin. Eu pentru asa ceva folosesc clasicul autogen dar iese calitate la nivel de santier. 25 mm grosime cred ca este exagerat pentru aplicatia respectiva. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! Cine naiba iti tot da idei d-astea complicate bre Shrekule ?!?? Piesa metalica de 10x10 cm ?? Taiata dintr-o placa de tabla ?!?? Iti spun eu unde o rezolvi : te duci intr-un remat de fiare vechi si rascolesti pe acolo dupa o platbanda si din care iti tai cat iti trebuie..... Asta e chestie invatata de la "clasicii-n viata" ai acestui forum : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42746-furia-albastra-metalizat&p=592214&viewfull=1#post592214 Sau iti misti curu` pe la magazinele de accesorii pentru tiruri si-ti cauti gata facute : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! Sau mergi intr-o parcare de camioane si te ”intelegi” cu vreun sofer :2dr ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! in Arad exista o masina de taiat cu jet de apa si am vazut la ei taieri din otel de 4 cm grosime fara probleme problema poate fi distanta Aparatul se afla la Astra Bus si am numar de telefon a persoanei care programeaza masina, daca e necesar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! ..doua piese , maxim 1m liniar de taiere - doua discuri de debitare de 230 mm si flex manuit cu indarjire si speranta . Pentru gauri - carota de 25 mm ( sau 32 ... ) ... La grosimea de 16 mm ( suficient , daca semifabricatul nu e din ultima calitate posibila ti' OL - ce-o - fi', gen ziare ude ) mai repede se termina cofectionarea manuala , comparativ cu introducerea datelor in programul masinii de debitat . Daca nu sunt piese complicate , cu tolerante dimensionale mici , sau contururi complicate , seriiile foarte mici sau unicatele nu sunt deloc agreabile , din toate punctele de vedere . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 (editat) Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! Salutare caut si eu sa execut 2 piese ( prindere de ochet ) si am nevoie de cineva care debiteaza sau stie unde pot debita tabla de 25mm. Piesa este mica 10 x 10 cm aprox. Multumesc si raman dator cu :be:be:be 0755 133 312 sau cristi03ro@yahoo.com Ma lesh pe presh ...Ia adu mataluta berea aia sa nu ramai dator, ti-o debitam rapid :ha:... Vorbeste cu Cristian (omul stii ca e full, trebuie programare ca la RAR :ha:)...ia doua piulite groase, doua bucati de tzava si sa vezi ce prindere facem la ocheti ... Pe de alta parte ...te-am cam declarat nul in ultima perioada ...lipsesti nemotivat, stai jos ...2 (doi)! Decat placile astea ...hai naibii sa mai dam mai degraba o stilizare freestyle...ghenei ...o cracuta, o maruta, un bombonete, o alva ... :ha: Editat August 20, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! se poate inchide ... am gasit !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Debitare tabla 25mm - CAUT ! se poate inchide ... am gasit !!! Esti un dragut.....Multumim ca ne-ai spus si noua cum si de unde ai rezolvat-o...... Daca apelezi la cineva sa te ajute cu ceva si chiar daca acel cineva nu stie/nu poate sa te ajute, nu ti s-ar parea normal ca daca tu o rezolvi sa-i spui si aluia cum ai rezolvat-o.....??? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate