Max Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Deoarece unul dintre responsabilii FanCurier este utilizator pe acest forum, doresc sa imi exprim urmatoarea nedumerire legata de ridicarea coletelor trimise cu aceasta firma de curierat. Cum e posibil ca sa imi ridice altcineva coletele pe care trebuia sa le primesc eu pe adresa firmei mele? Colete in valoare de peste 16.000.000 lei au fost ridicate de altcineva direct din mesageria FanCurier din Baia Mare fara macar sa fiu sunat ca mi se spuna treaba asta. Acum, ar trebui sa ii sun pe cei de la FanCurier si sa ii intreb de coletle mele. Sa vad pe unde isi vor scoate camasa. De fapt, chiar asta voi face luni dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Daca stii sa vorbesti frumos si platesti costrul transportului nu e nici o proplema. Si eu am ridicat colete destinate unei firme concurente dar cu al carei patron sunt prieten de la alta firma de curierat .... baietii chiar s-au bucurat ca le-am luat un drum din picioare. Trist, dar adevarat. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Intrebare ajutatoare: cum e posibil ca un colet care se anunta ca ajunge in 24 de ore in orice colt din Romania sa faca o saptamana? Si sa nu iti fie nici atunci livrat acasa, ci sa umbli tu dupa ei. E vorba de Rocurier... Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Problema este cu persoana cu care ai contact in general nu cu firma. Eu lucrez constant cu vreo 5 firme de curierat , in functie de unde trimit. Am experimentat ca de ex.in Tg. Mures sunt seriosi "........." . Oricum sunt si firme de 2 bani. Max - FUN-l inca este intre cei mai"buni" cel putin in Brasov nu poti ridica fara delegatie sau stampila colete 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Problema cu Fanu: Cere de la cine ti-a trimis numarul de AWB (document de transport) si daca are si o copie de pe el e perfect. Mergi cu datele astea la sediu Fan de unde esti si ii intrebi unde e coletul tau si de ce nu ti-a ajuns. Daca era colet cu valoare declarata, sunt buni de plata oamenii, daca nu, si nu se gaseste, e cam tzeapa. Primesti doar o valoare de asigurare infima (candva era de aprox 50 euro) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier cel mai neplacut a fost dupa concursul de la C Lung de anu trecut, cand, am anuntat ca am gasit un nr de imatriculare (chiar aici pe forum). Dupa 2 saptamani se gaseste posesorul si trimit coletul eh... a durat cam 3 saptamani... timp in care sunam zilnic.... sa ne anunte ca au gasit coletul totusi era in depozitul din bucuresti, cu pv de degradare adica...ce sa se fi degradat la un numar total botit peste care au trecut vreo 10 masini intr-o mocirla graoznica...nu stiu cert este ca au trimis dupa cam 2 luni 160 ron...despagubire, pt ca nu era rambus coletul, deci platesc doar de 10 ori taxa de transport atentie deci, nu trimiteti lucruri f scumpe fara valoare declarata... totusi, sa nu lovim firma, pt ca per total este serioasa, dar spun ca are unii angajati f f idioti cert e ca la ora actuala nici nu mai ai pe cine sa angajezi sa fie "bun" in ceea ce face, cel putin nu la salarii de agent curierat. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 15, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Problema cu Fanu: Cere de la cine ti-a trimis numarul de AWB (document de transport) si daca are si o copie de pe el e perfect. Mergi cu datele astea la sediu Fan de unde esti si ii intrebi unde e coletul tau si de ce nu ti-a ajuns. Daca era colet cu valoare declarata, sunt buni de plata oamenii, daca nu, si nu se gaseste, e cam tzeapa. Primesti doar o valoare de asigurare infima (candva era de aprox 50 euro) Am AWB-ul. Coletul e cu valoare declarata. Daca chiar as vrea, as putea sale fac rau celor dela FanCurier cu chestia asta. Situatia concreta este ca eu am comandat un set de jante pentru un client de-al meu de aici din Baia Mare. Jantele au sosit iar clientul, nerabdator , s-a dus el la sediul FanCurier si le-a luat. Pe ce baza ii le-au dat cei de la FanCurier, nu stiu. Nu am nici o problema cu clientul ca le-a luat el ci cu FanCurierul ca ii le-a dat. Normal, ele trebuiau sa ajunga la fimea mea, eu sa semnez de primire si sa pun stampila si sa mi se faca factura pentru transport. Voi vedea maine pe unde isi scot camasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Fan-curier... ce sa zic... Am luat de la Chevrolator, la jumatatea lunii decembrie, mai exact pe 18.12.2007, un reductor cu adaptor; in total 2 colete. Abia pe la sfarsitul lunii ianuarie, mi-au livrat unul din colete, bineinteles, dupa multe telefoane si discutii... Celalalt colet a venit dupa aproape o saptamana, tot in urma unor telefoane si discutii... Scuza: sarbatorile de iarna... Nu stiu cat de seriosi sau profesionisti sunt, dar mie, mi-au lasat o impresie foarte proasta. Max, in mod normal, un colet adresat nominal, nu poate fii ridicat de o terta persoana, fara imputernicire/delegatie scrisa, din partea adresantului! Daca asa ceva se intampla, denota lipsa de profesionalism si neglijenta in serviciu, din partea firmei de curierat! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Poate clientul era Primarul Orasului .... :banana CalinVas P.S. Vreau si eu o pila la Fan daca se poate ... http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Fan Curier = niste spagari ... Foarte multe colete, mai ales la sfarsit de an (bauturi, cadouri etc) pur si simplu dispar! Eu sincer ptr aceasta greseala de a da coletul altcuiva, i-as pune sa-mi presteze un an gratis! Iar in cazul unui refuz - reclamatie la Protectia Consumatorului! Mesageria este confidentiala (exclus arme, stupefiante etc) ei facand astfel mai multe greseli: -dezvaluirea de date despre transport tertelor persoane ce nu aveau nici o legatura cu asta -predarea unui colet tertelor persoane -insusirea de sume necuvenite (a se citi spaga) de la terte persoane -producerea de prejudicii morale si materiale destinatarului coletului Intamplator am lucrat temporar (in calitate de furnizor) ptr o asemenea companie ... In depozitele zonale se joaca efectiv fotbal cu coletele pe care scrie fragil! Iar daca vreun client face reclamatie ca i-a ajuns ouale sparte compania de curierat pun compania de transport "inchiriata" care le cara mizeria dintr-un oras in altul in numai 12h (nu mai mult) sa-i despagubeasca! Ei niciodata nu sunt de vina ...Incaseaza banul in avans ptr transport dar nu isi platesc furnizorii nici macar la termen! Colaborarea mea s-a terminat cu respectiva companie cand mi-am tras camionul plin cu colete la garaj in loc sa plec in cursa si mi-am solicitat banii munciti! Au aparut a doua zi in cont dupa cateva saptamani de amanari! Cand am vazut banii in cont i-am chemat sa-si tranzbordeze "marfa" direct la garajul meu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier La inceputurile lor.. mai toate firmele de curierat livrau rapid si fara probleme.. cel putin cele cu care am lucrat eu. De multe ori spuneam ca nu voi mai ucra cu posra romana in veci... minim-minimorum 2 zile pana la destinatie... plus orele petrecute la ghiseu pentru predarea coletului si primirea lui (ca de.. a ajuns si banca, si ghiseu unic pentru diverse facturi). De ceva timp insa si cuieri au inceput sa dea rateuri... de termene de livrare, de ridicare-primire.. si de comportament al curierilor. Inteleg ca soselele sunt tot mai aglomerate, ca fac din ce in ce mai mult din punctul A in B.. ca poate fi un accident pe drum si intarzia..dar pana la urma exista si transport altenrativ daca nu fac fata pe rutier. daca au o scuza in ce priveste traficul .. inteleg..insa sa nu mai zica 24h daca nu pot garanta. Nu am ce face cu acte ce ajung la ora 17 in Buc a 2-a zi.. ele fiind ridicate in deva la ora 10 dimineata. Inseamna mai mult de 24H. La comportament nu au nici o scuza. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Bun, pe langa toate fazele astea cu intarziatul asta nejustificat, deterioratul coletelor si multe altele, sunt ffoarte aroganti, adica cum iti permiti tu ca si client sa ii intrebi dece nu aajuns coletu la timp sau de ce arata de parca a fost parasutat din avion. toata problema este ca fiecare tacem ne luam coletu si plecam in treaba noastra , nimeni nu face reclamatii. asa ca Max daca esti tare pe felie si ai si acte, fale putin viata amara, asa cum ne-au facuto si ei noua de multe ori. :sht :sht Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier DIn deva garantez ca pleca la timp. Problema e la Buc. Au un depozit enorm si de multe ori nu stie stanga ce face dreapta. Intradevr, Protectia OCnsumatorului e o varianta, dar, ar trebuii sa li se ceara si despagubiri. Pt colete sau plicuri ce tr sa ajunga rapid, au un fel de chartie autoadeziva cu URGENT. Mai dai ceva in plus si cica merge mai repede. Naiba le mai sie cum e bine sa trimiti. Nici cu Posta ROmana nu ne putem lauda, sau cu alte companii de curierat. Nu ai ce face si apelezi la ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boma Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier sal din cite stiu eu protectia consumatorului este numai pentru persone fizxice...nu pentr persoane juridice(firme) ca toate firmele din romania nu viseaza decit clienti mari si f mari.... pentru cei mici....dumnezeu cu mila....noi livram si 1000 kg pe saptamina si tot ii doare in cur de noi.... bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Am sunat azi la FanCurier. Le-am dat AWB-ul si le-am spus ca trebuie sa primesc niste colete. Mi-au spus ca au fost ridicate coletele respective. I-am intrebat daca au stampila mea pe actele lor. Deja au inceput sa se bailbaie. Si-au dat seama de gresala si m-au intrebat cum pot sa se recompenseze. Le-am spus ca de cateva luni ma rog de ei ca sa facem un contract si m-au refuzat pana acum. Macar atat sa faca. Astept sa vina maine pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Nici Curiero nu e mai tare. O firma cat de cat respectata din bucuresti a dat in judecata Curiero ca nu mai primeau rambursul de la clienti. Normal Curiero ia coletul, il duce la client de unde ii ia banii, pune banii la banca si ii trimite pe contul tau. Numai ca toata chestia asta dureaza cam 3-4 zile. La ei au durat si o luna. De ce? Pentru ca cei de la Curiero, vazand ca se aduna sume frumusele, intarziau restituirea banilor pe motiv ca nu e deschisa banca, si isi faceau ei treburile cu banii clientilor. Altfel iei vreo 10 bus-uri cu cash. Asta am patit-o si eu pe pielea mea. Am trimis un colet cu ramburs la cluj. Dupa o saptamana sun la ei sa vad de bani si ce-mi zice tipa: Haideti domnule ca doar o saptamana a intarziat si oricum este o suma mica". Era vorba de vreo 120 de roni. Totusi... e facturade intrare/iesire, bani trimisi, ne-intrati, "e niste chestii"... dar nu conteaza nici pt ei. In schimb lucrez si cu cei de la Pegasus si pot spune ca sunt foarte multumit. Nu am avut nici un fel de problema majora pana acuma. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Am sunat azi la FanCurier. Le-am dat AWB-ul si le-am spus ca trebuie sa primesc niste colete. Mi-au spus ca au fost ridicate coletele respective. I-am intrebat daca au stampila mea pe actele lor. Deja au inceput sa se bailbaie. Si-au dat seama de gresala si m-au intrebat cum pot sa se recompenseze. Le-am spus ca de cateva luni ma rog de ei ca sa facem un contract si m-au refuzat pana acum. Macar atat sa faca. Astept sa vina maine pe aici. Ai putea face un contract pe cateva luni fara taxe de transport :F consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Am sunat azi la FanCurier. Le-am dat AWB-ul si le-am spus ca trebuie sa primesc niste colete. Mi-au spus ca au fost ridicate coletele respective. I-am intrebat daca au stampila mea pe actele lor. Deja au inceput sa se bailbaie. Si-au dat seama de gresala si m-au intrebat cum pot sa se recompenseze. Le-am spus ca de cateva luni ma rog de ei ca sa facem un contract si m-au refuzat pana acum. Macar atat sa faca. Astept sa vina maine pe aici. Ai putea face un contract pe cateva luni fara taxe de transport :F Nu sunt genul de om care sa ii santajeze asa. Sunt multumit si sa vad ca au inteles faptul ca au gresit. Ramane si chestia aceea cu trantitul coletelor dar acolo e vorba strict de angajati care se distreaza jucand fotbal cu coletele noastre. Mi-a povestit un angajat RoCurier cum se procedeaza in centru de triere din Brasov. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Stimati Domni, Sunt unul din patronii de la FAN. Sunt pregatit pentru toate nemultumirile voastre. Asa ca loviti cu ce aveti la indemana, injurati-ma, schingiuiti-ma,stuchiti-ma! :F :F Astept! Va ureaza, Felicscscscscscs Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Asa ca loviti cu ce aveti la indemana, injurati-ma, schingiuiti-ma,stuchiti-ma! :F :F Si la ce ne-ar folosi asta? Ti se pare normala situatia pe care am descris-o mai sus? Altul in locul meu , probabil ca ar fi mers mai departe si ar fi facut scandal sau efectiv si-ar fi cerut coletele. Nici pana acum nu a venit nimeni ca sa imi aduca macar factura pentru valoarea transportului si a comisionului de ramburs. Singura mea nemultumire de pana acum era faptul ca am fost refuzat sistematic cand am cerut incheierea unui contract de curierat pe motivul ca nu aveam destule trimiteri. Chestia e ca eu primesc minim de 2 ori pe saptamana colete la care eu platesc transport si comisioane de ramburs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Ai dreptate! E incorect cum s-a procedat. De fapt, tu vrei un contract. Iti promit ca-l vei avea. Astazi! Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Ai dreptate! E incorect cum s-a procedat. De fapt, tu vrei un contract. Iti promit ca-l vei avea. Astazi! Sa ne intelegem...nu am deschis topicul aste pe motivul ca as vrea eu un contract ci ca sa arat ca s-a procedat gresit lucru cu care esti si tu de acord. Motivul principal pentru care doresc un contract este faptul unii parteneri de-ai mei lucreaza cu FanCurier si nu sunt obisnuiti sa cheme alti curieri dintre cei cu care am eu contracte. Si asta din comoditate pentru ca oricum, tot eu platesc taxele de transport si comisioanele. Mai am contracte cu inca 3 curieri si de aceea nu am multe trimiteri prin FanCurier. Ieri de exemplu, ca sa vada ca nu le port pica, am trimis un colet chiar cu FanCurier. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Fan Curier = niste spagari ... Foarte multe colete, mai ales la sfarsit de an (bauturi, cadouri etc) pur si simplu dispar! Eu sincer ptr aceasta greseala de a da coletul altcuiva, i-as pune sa-mi presteze un an gratis! Iar in cazul unui refuz - reclamatie la Protectia Consumatorului! Mesageria este confidentiala (exclus arme, stupefiante etc) ei facand astfel mai multe greseli: -dezvaluirea de date despre transport tertelor persoane ce nu aveau nici o legatura cu asta -predarea unui colet tertelor persoane -insusirea de sume necuvenite (a se citi spaga) de la terte persoane -producerea de prejudicii morale si materiale destinatarului coletului Intamplator am lucrat temporar (in calitate de furnizor) ptr o asemenea companie ... In depozitele zonale se joaca efectiv fotbal cu coletele pe care scrie fragil! Iar daca vreun client face reclamatie ca i-a ajuns ouale sparte compania de curierat pun compania de transport "inchiriata" care le cara mizeria dintr-un oras in altul in numai 12h (nu mai mult) sa-i despagubeasca! Ei niciodata nu sunt de vina ...Incaseaza banul in avans ptr transport dar nu isi platesc furnizorii nici macar la termen! Colaborarea mea s-a terminat cu respectiva companie cand mi-am tras camionul plin cu colete la garaj in loc sa plec in cursa si mi-am solicitat banii munciti! Au aparut a doua zi in cont dupa cateva saptamani de amanari! Cand am vazut banii in cont i-am chemat sa-si tranzbordeze "marfa" direct la garajul meu! De ce nu spui si numele companiei? Ca se intelege ca tot Fan e, ceea ce nu este adevarat. Cata spaga ti-a cerut Fan Courier? In ce oras? Vreau si eu sa aflu de ce afirmi ca Fan Courier=niste spagari? Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Nici o problema Max. Azi o sa ai contractul gata. Si nu uita sa-mi atragi atentia daca ceva nu merge corect. Am mare nevoie de feed-back adevarat si corect. Nu generalitati care nu pot fi controlate. E valabil pentru toata lumea de pe-aici. Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Nedumerire legata de FanCurier Domnule Felics, -vrei sa afli ca ptr cati poli agentii matale de la Bucuresti, dezvaluie ce iau si unde duc? -vrei sa afli ca in depozitele matale se joaca fotbal cu coletele pe care scrie fragil? -vrei sa afli ca ptr un colet care ar trebui platit mai mult te descurci tot cu cativa poli sa-ti diminueza greutatea in acte? (asta se putea acu vreo 2 ani; acum nu stiu ca nu v-am mai folosit serviciile) -vrei sa afli ca un plic face in Bucuresti uneori O SAPTAMANA de la o adresa la alta? -vrei sa afli ca atunci cand suni zile in sir despre o confirmare de corespondeta pipitele matale si magraonii de dispceri ori te aburesc ori te intreaba banal: "da' ce va trebuie? ca plicul oricum a ajuns la destinatie?" -vrei sa afli ca o parte din cadourile trimise de la o societate la alta de sarbatori ajung in camarile agentilor vostri si se manaresc AWB-urile semnand in fals? Numele companiei care a incercat sa-mi provoace projudicii este ROEXPRESS (asta ca sa nu se creeze confuzii) La un moment dat un coleg de-al meu a contactat FANCURIER ptr a-i face servicii de transport! Desi nu il cunostea pe colegul meu (putea sa fie pus de dvs sa sune) reprezentantul dvs a sugerat cu mare insistenta "o intalnire in oras" pe seara, in afara programului ptr "stabilirea conditiilor avantajoase ptr amandoi"! Intrucat eu sunt destul de vechi in breasla si inversunat impotriva mitei, spagilor sau atentiilor am refuzat orice colaborare! Daca vreti mai multe detalii, aveti la cartea de tel nr meu de tel! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate