Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nedumerire legata de FanCurier

Max

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

Re: Nedumerire legata de FanCurier

stimati colegi forumisti,

avand in vedere ca stiati de la inceput ca utilizatorul felics este unul din boardul de la fancourier nu era mai normal sa il contactati pe pm si sa-i atrageti atentia,prieteneste, asupra neregulilor din firma lui?in loc sa faceti balci pe forum ca la coada la pensie?mie asa imi parea normal si frumos.

in speranta ca nu va deranjat foarte tare atentionarea mea,in calitate de moderator al topicului, va invit sa treceti frumusel pe canalele alternative de comunicare dintre domniile voastre.

cu adanca stima si consideratiune, supunere si ,de ce nu, umilinta,

cristi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator redscarlet

Eu nu stiu cum de sunteti atat de ghinionisti.

Firma la care lucrez are contract cu FanCurier.

Si as minti sa spun ca nu mi-am primit la timp dosarele sau ca nu au ajuns la destinatie pachetele trimise, in toata tara chiar...

Nu zic ca n-aveti dreptate.

Subliniez doar ca exista si o parte buna.

Si vb lui nanuk..

Cu siguranta chestiile astea se rezolva prin PM, mai ales ca aveti norocul sa-l stiti pe unul dintre cei de acolo.. Altfel.. devine un mare mahalagism.

Link spre comentariu

Baietzi,,frana ca ne prapadim...(punct)

fan curier este de al nostru..

Nu am avut nici o problema.

Recomand la toata lumea de pe aici.

Nu va luati de val ca nu merita.

Asa ca io is Fan Curier,,,fara probleme!!

Pajero
Link spre comentariu

...parerea mea....folosesc FanCourier de foarte mult timp si nu am avut probleme pana acum cu ei...din contra am fost ajutat ori de cate ori a fost vorba de un colet pt "Offroaderi"...coletul in cauza a fost expediat de mine si avea si un ramburs de 400 Euro care nu cred ca il platea oricine doar pentru a primii 4 cutii......persoana in cauza sigur a prezentat macar numarul de AWB si un buletin pentru a ridica coletele...drept urmare eu am primit rambursul luni 16.06.2008 .......daca era un colet fara ramburs eram de acord ca cineva si-l putea insusi si semna in fals...nu cred ca trebuie aruncat cu "noroi" intr-o firma doar ca 1 angajat din 1000 a permis ridicarea unui colet de la sediu fara prea multe alte intrebari

Just 4 Fun!!!
Link spre comentariu

...parerea mea....folosesc FanCourier de foarte mult timp si nu am avut probleme pana acum cu ei...din contra am fost ajutat ori de cate ori a fost vorba de un colet pt "Offroaderi"...coletul in cauza a fost expediat de mine si avea si un ramburs de 400 Euro care nu cred ca il platea oricine doar pentru a primii 4 cutii......persoana in cauza sigur a prezentat macar numarul de AWB si un buletin pentru a ridica coletele...drept urmare eu am primit rambursul luni 16.06.2008 .......daca era un colet fara ramburs eram de acord ca cineva si-l putea insusi si semna in fals...nu cred ca trebuie aruncat cu "noroi" intr-o firma doar ca 1 angajat din 1000 a permis ridicarea unui colet de la sediu fara prea multe alte intrebari

Persoana nu a prezentat nici un AWB pt ca nu il stia. Stia ca pe firma mea trebuie sa vina coletele. Normal ca lui ia convenit sa plateasca coletele direct la curier la pretul meu de achizitie fara sa mai apuc sa imi iau si eu adaosul comercial.

Nu e normal ca un client final sa stie cat ma costau pe mine jantele acelea. Eu stateam cu banii pregatiti sii asteptam sa imi ajunga coletele.

Nici tie nu ti-ar conveni ca sa ma duc sa ridic eu coletele primite de voi din Anglia la preturile de achizitie fara castigul vostru.

Asta era ideea.

Link spre comentariu

Domnule Felics,

-vrei sa afli ca ptr cati poli agentii matale de la Bucuresti, dezvaluie ce iau si unde duc?

-vrei sa afli ca in depozitele matale se joaca fotbal cu coletele pe care scrie fragil?

-vrei sa afli ca ptr un colet care ar trebui platit mai mult te descurci tot cu cativa poli sa-ti

diminueza greutatea in acte? (asta se putea acu vreo 2 ani; acum nu stiu ca nu v-am mai folosit serviciile)

-vrei sa afli ca un plic face in Bucuresti uneori O SAPTAMANA de la o adresa la alta?

-vrei sa afli ca atunci cand suni zile in sir despre o confirmare de corespondeta pipitele matale si magraonii de dispceri

ori te aburesc ori te intreaba banal: "da' ce va trebuie? ca plicul oricum a ajuns la destinatie?"

-vrei sa afli ca o parte din cadourile trimise de la o societate la alta de sarbatori ajung in camarile agentilor vostri si se manaresc AWB-urile semnand in fals?

Numele companiei care a incercat sa-mi provoace projudicii este ROEXPRESS (asta ca sa nu se creeze confuzii)

La un moment dat un coleg de-al meu a contactat FANCURIER ptr a-i face servicii de transport! Desi nu il cunostea pe colegul meu (putea sa fie pus de dvs sa sune) reprezentantul dvs a sugerat cu mare insistenta "o intalnire in oras" pe seara, in afara programului ptr "stabilirea conditiilor avantajoase ptr amandoi"! Intrucat eu sunt destul de vechi in breasla si inversunat impotriva mitei, spagilor sau atentiilor am refuzat orice colaborare! Daca vreti mai multe detalii, aveti la cartea de tel nr meu de tel!

Da, vreau sa aflu punctual tot ce afirmi aici!

Esti in stare sa-mi spui?

Daca faci afirmatii, atunci probeaza-le!

Esti impotriva mitei dar nu prea spui numele celor ce vor mita.

Cat de concret e ceea ce spui,numai tu stii deocamdata.

Astept nume si locuri.

Pana atunci iti doresc multa bafta!

Fiecare vrea ce face!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare