Alex16 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 (edited) Am auzit de curand pe cineva care vrea sa vanda un Samurai,si o sa-mi fac timp zilele urmatoare sa ma duc sa vad in ce stare e. Momentan stiu ca are motor 1.6 cutie automata. Ce ar trebui sa verific mai amanuntit?:banana Edited August 21, 2013 by Astral ar trebui......1 i Link to comment Share on other sites More sharing options...
quick Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 (edited) Re: Un mic sfat? in primul rand daca motorul este omologat, pt ca altfel n-o poti inscrie, din ce stiu eu nu s-0au pus motoare 1.6 pe samurai, bine asta daca vrei s-o inscrii...in rest rugina de verificat, plus ce verifici la aproape orice alta masina, reductorul sa functioneze cutia sa mearga usor, in rest se mai schimba/inlocuieste ce-i defect.... Edited August 21, 2013 by Astral inscrii..........2 i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex16 Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Re: Sfat achizitie Samurai, 1.6, cutie automata Am uitat sa specific,masina este de Anglia cu volanul "in alta parte" fuu muma lui,mai multa ma intereseaza sa ma distrez cu ea,de inscris o sa ma interesez zilele urmatoare cat m-ar costa,si cand imi fac timp ma duc sa-l si vad,daca transmisia si motorul sunt ok,nu ma intereseaza restul asa mult la cei 400 de euro cat cere pe el :banana:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts