Laurentiu L Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 sincer parca nu mai face asa rau, e o inbunatatire pe acolo pe undeva, spune-mi te rog de unde ai reglat aerul, la mine am observat ca bujiile dupa 1000 km sunt fara culoare, din ce stiu eu trebuiau sa fie maronii, posibil sa mearga sarac si de aia sa am impresia de ezitare la turatia aia. you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 ma scuzi. acum am vazut ca ai intrebat. ai cu rosu incercuit surubul. in sensul de desfacere ii dai mai mult aer si invers e invers. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 multumesc frumos si nici o problema :wink: you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 azi am montat scutul fata [ATTACH=CONFIG]205553[/ATTACH] you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 :al am primit incaltarile, sper sa imi fac timp sa le montez pana in weekend sa facem un road/offroad test you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Simon Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 Foarte frumoasa! s-o stapanesti sanatos si sa te duca muulti km fara evenimente! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 multumesc @Simon, ieri am reusit de am fost la service-ul lui Costin unde am montat anevlopele si facut geometria :bannana, simexurile nu sunt asa de galagioase pe sosea precum am crezut ma impac bine cu ele :wink: you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 toate problemele cu mersul neregulat s-au tras de la punerea necorespunzatoare la punct a aprinderii, ieri am tras aprinderea dinnou la punct si am reglat-o cu bujia pentru moment. you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 :care [ATTACH=CONFIG]207333[/ATTACH] you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 Suuuuuuuuperba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 Suuuuuuuuperba! :tk:tk you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 sa inteleg ca sambata pe valea doftanei esti pus pe rele? tre sa faci o proba la cauciucuri ca numa de design e pacat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 se face clar proba :wink: you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 S-a facut proba la agregat cu ocazia iesirii la Doftana, o mica problema a aparut sau ma rog era deja, semeringul de la cutia de transfer varza, l-am inlocuit si completat uleiul pierdut, in rest a mers exemplar masina. S-a reglat dinnou avansul de data asta cu strobo. niste poze: you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 Tinichigerie day 1: timpul scurt am demontat doar partea stanga si spatele constatari -aripa stanga fata muci -prag stanga si aripa spate fara pic de rugina -niste gauri de astupat la semiaripi you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 (editat) Re: noua achizitie - vitara 96 poze de la locul faptei .... flex, sudura si protecta 3in1 si noul set de incaltari :D Editat Iunie 2, 2014 de Laurentiu L you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 mai... you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 (editat) Re: noua achizitie - vitara 96 inca in lucru :wi Editat Iunie 5, 2014 de Laurentiu L you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 Si dai si lupta, si lupta si dai... Pfff 1 you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 mai avem... mult a fost putin a ramas you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 incearca sa nu faci totul la perfectiune. peste 4 ani tot trebuie sa faci iar !!!:ha: ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 La ce tabla are Vitara cred ca esti exagerat de optimist cu 4 ani :ypu - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 incearca sa nu faci totul la perfectiune. peste 4 ani tot trebuie sa faci iar !!!:ha: Sper sa ai dreptate sa tina macar patru ani :D @Abunea ... Te rog, si asa sunt cu moralul la pamant, nu ma demoraliza mai rau ... :)) you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 mai avem doar o contraaripa de refacut si gata... poze... you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: noua achizitie - vitara 96 finally, mai sunt mici piese de cosmetizat, brate and shit.... dar e gata... woohoo you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate