Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie Patrol 3,3 1990

lee99
 Share

Recommended Posts

as dori sa primesc cateva informatii referitoare la un Patrol 3,3 turbo LWB din 1990 (desi pendulez intre modelul asta,Y60 si poate Y61)-sunt foarte nehotarat....caut informatii.....stau cu noptile cu ochii beliti pe acest forum care este foarte vast,Doamne-ti multam....se gasesc n informatii :grin:

am un prieten care vinde acaretul mai sus mentionat in jur la 3300 euro si ma cam manca tare pe mine s-o iau

nedumerirea mea este daca mai merita sa cumpar o masina asa veche adica se mai gasesc piese la ele(frana,directie....etc)

stiu ca modelul asta e unul foarte fiabil

masina respectiva are caroseria restaurata complet,adica vopsita

troliu nou in garantie de 12000lbs

bara fata custom din metal gros

suspensie OME (desi masina nu pare mai inalta in poze,poate din cauza rotilor care cred ca sunt cele standard)

bucsi poliuretanice Ironman

cuplaje AVM HD

CD-player

interiorul arata foarte bine

e utilitara cu 5 locuri si inmatriculata in tara

pretul poate il scot la 3000 de iepuroi si zic ca e ok la cat e de dotata.bineinteles ca daca o iau mai am de investit in ea.as dori sa mai pun urmatoarele:roof-rack custom,anvelope mai mari,poate chiar 33',scuturi dedesupt...etc dar nu cred ca ar mai fi multi bani de bagat

as dori s-o fac inalta si flexibila dar cred ca nu e posibila treaba cu flexarea din moment ce are foi de arc,nu????

de precizat este faptul ca masina vreau s-o folosesc la iesiri la munte,la pescuit mai ales (am nevoie de un 4x4 pentru locurile greu accesibile),excursii,expeditii,nu prea vreau s-o folosesc la offroad ca la gabaritul ei ar fi mai dificil,dar nu imposibil,stiu.

vreau o masina de teren capabila sa ma duca unde vreau eu,fara sa-mi bat joc de ea si sa fie inaltata si accesorizata incet-incet ca in cazul impotmolirii sa ma descurc singur sau in cazul trecerii peste obstacole sa nu am emotii.

PS.deocamdata sunt plecat din tara pana peste doua luni tocmai de aceea spuneam mai sus ca masina am vazut-o doar in poze.cu tovarasul care vinde masina am vorbit doar prin intermediul internetului

in speranta ca nu v-am plictisit prea tare astept pareri din partea voastra.multumesc frumos

Edited by Astral
MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631
Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use