Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Porsche Cayenne 3,2

marian nicolae

Postări Recomandate

Salut!

Avand in vedere ca am pus Patrolu la vanzare, ma bate gandu sa-mi iau un Porsche Chayenne 3,2 ptr. ca vreau sa-l folosesc pe autostrada(Austria -Romania si retur)in concediu.Patrolu este foarte mare ,incapator si am senzatia de siguranta cu el mai ales pe drumurile din Romania totusi tinand cont ca eu nu fac Off Road si Patrolu y62 este totusi o masina zgomotoasa si greoaie,am decis sa-mi iau un SUV.

SUV-ul ales fiind Porsche Chayenne 3,2 rog frumos pe cei care cunosc modelul sa-mi dea si mie niste informatii de ori ce natura:electronica,fiabilitate,tractiune,consum,puncte bune,puncte rele etc.

MULTUMESC ANTICIPAT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Interesat de Porsche Chayenne 3,2

3.2 V6 s-a pus intre anii 2004-2006 (o scurta perioada) si nu a fost din cate stiu eu un motor asa stralucit.

Fabrica zice asa:

-Motor V6 24 valve

-247cp @ 6000rpm

-6 viteze atat pe cutie manuala cat si pe cutie automata

-15/20 consum pe manuala/automata

Avand in vedere ca vorbim de o masina folosita de 7-9 ani...cred ca iti poti lua lejer o marja de +20% fata de consumul de fabrica.

Exista si varianta de montare a GPL-ului pe masina si atunci lucrurile devin usor mai domestice.

Tot ceea ce inseamna Porsche ca service (intretinere)...este foarte scump ...cel putin in Ro ...

Daca vrei sa te orientezi catre un SUV ti-as zice sa sapi pe unul din modelele de mai jos, mai ales ca bugetul e cam tot pe acolo:

-Toyota LC120 3.0 turbodiesel

-VW Tuareg V6 3.0 turbodiesel

-Hyundai Santa Fe 2.2 turbodiesel

Sunt destul de multi utilizatori care au asa ceva, inclusiv aici pe forum ...si n-am auzit niciodata pe vreunul vorbind de rau aceste modele de masini cu aceste motorizari.

Cam asta este. Din punctul meu de vedere.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Porsche Cayenne 3,2

Salut,

Am un prieten care a avut așa ceva si am reușit sa parcurgem niste zeci de mii de km bune cu el. L-a folosit pana la 140.000 km fără nici o problema majora (o pompa de stropit parbrizul si un senzor ceva).

Consumul nu este mic dar nici infernal. La drum poți conta pe 10,5 - 11,5 l/100 km la un mers normal cu familia iar in oraș la ore aglomerate pe 16-18 l/100km.

Intretinerea este cam scumpicica dar la o masina așa veche nu trebuie neaparat sa te mai duci la ei.

Ce nu îți oferi niciuna din celelalte mașini de acolo este feelingul premium- restul sunt niste cutii de plastic ordinare......

In offroad merge neasteptat de bine pentru un SUV dar pe noi mila pentru vopseaua eleganta ne-a oprit sa exploram prea adânc aceste posibilitati...

Mircea,
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare