Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capace roti spate Jimny

SOGO

Postări Recomandate

Am desfacut roata spate dreapta de la Jimny si cand era foarte slabita, inainte de a o scoate complet din prezoane, mi-a cazut capacul de plastic din mijloc....cand am montat roata la loc am pus capacul pe pozitie dar nu vrea sa stea de nici o culoare. Adevarul e ca nu ma prind nici ce ar trebui sa il retina la locul lui si nu pricep cum naiba de inainte statea. Roata din stanga nu am desfacut-o si capacul ei sta acolo de parca e lipit.

Fara el se vede un ditamai gauroiul si nu as vrea sa renunt la el desi cred ca are un rol pur estetic.

Va rog sa ma ajutati sa imi explic fenomenul si sa ma invatati cum naiba se pune capacelul la loc.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Capace roti spate Jimny

Salut,

La mine intra fortat acolo. Cand e roata jos bag capacul ala negru fortat dinspre interior spre exteriorul rotii (are forma usor tronconica si un guler mic ca si opritor. Il bat pana se opreste in acel guler mic). Nu are alta hiba de prindere.

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Salut,

La mine intra fortat acolo. Cand e roata jos bag capacul ala negru fortat dinspre interior spre exteriorul rotii (are forma usor tronconica si un guler mic ca si opritor. Il bat pana se opreste in acel guler mic). Nu are alta hiba de prindere.

La mine nu intra fortat ci trece lejer prin mijlocul jentii. Opune o mica rezistenta cand ajunge la acel mic guler dar in final trece foarte usor.

Eu mi-am montat si o flansa-distantier pe roata respectiva si atunci a aparut problema...

Link spre comentariu

La mine stau la locul lor.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027.
Link spre comentariu

La mine stau la locul lor.

Ceva detalii te rog: sunt prinse intre distantier si taler sau intre distantier si janta? Daca poti, pune te rog o poza mai mare a zonei.

Link spre comentariu

Sunt intre janta si distantier. Adica: tambur (taler), apoi distantierul, apoi capacul de plastic (bagat prin interiorul jantei, nu prin exterior, asa incat sa se opreasca in "gulerul" capacului de plastic) si apoi janta+capacul puse pe prezoane.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027.
Link spre comentariu

Mda....cred ca am aflat misterul.

Azi am montat flansa si pe stanga spate. Capacul de la roata asta sta exact cum spuneti voi ca tre' sa stea - adica intra fortat din interiorul spre exteriorul jentii si se intepeneste acolo. Pe rota din dreapta capacul trece cu usurinta prin janta si am observat ca nu e ca cel din stanga - adica cred ca nu e origilal. Probabil a fost inlocuit la un moment dat de ostul proprietar. Plasticul din care e acut e mai prost si s-a uzat.

In concluzie daca are cineva un capac de plastic pt roata spate de Jimny de prisos - sunt amator.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare