Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inca un Jimny...sau mai tarziu?

vraduv

Postări Recomandate

Buna seara tuturor si bine v-am gasit.

Am multe idei si intrebari de pus dar o sa incerc sa fiu cat mai la obiect si daca trec peste etapa asta...mai vedem.

Deci..pe scurt...imi doresc de foarte mult o masina de off-road si pentru a ajunge in locuri in care nu multi pot ajunge dar a fost doar in subconstient.Ei bine...de o luna de cand am dat de acest forum(l-am rasfoit pe toate partile) mi s-a pus un pitic pe creier care imi ordona sa imi iau...deci vina voastra.

Problema-banii.Momentan nu am o sursa sigura de venit(student) dar dupa indelungi planuri am gasit unul bun...cel putin din punctul meu de vedere.

Asadar...m-am uitat la masinile din Anglia si pana in 1500-2000 de lire iti iei o masina cel putin decenta.Am gasit masini cu garantie(nu ca as beneficia de ea dar ma gandesc ca nu dau garantie la toate cazanele)...masini din 2003 cu 70k mile...masini din 2000 cu putine mile.O masina de genul ..cu cateva economii pe parcus mi-o pot permite...inmatricularea la fel.Pentru a cumpara o masina din romania +inmatriculare in starea celei din Anglia imi trebuiesc considerabil mai multi bani.

SI acum sa trecem la intrebari

1.Cat ma costa sa aduc o masina din Anglia?(am citit 1000 de preturi dar nimic concret)Am vazut ca mai sunt colegi cu masini aduse...poate ma pot ajuta.

2.Alte costuri mai sunt?in afara de masina+transport pana in Romania?Aici nu intra ce o sa se cheltuiasca dupa aducerea masinii.

3.Desi raspunsurile pot fi subiective orice sfat imi este binevenit acum.Vi se pare o idee buna..proasta?Sa mai astept(destul de mult)pentru una de aici?O sa fie a 2-a masina deci va fi folosita exclusiv pentru excursii montane....poate cateva plimbari in weekend.Nu am condus pana acum o masina cu volanul pe dreapta dar cred ca ma voi putea obisnui usor.

Sper ca nu v-am plictisit extraordinar de rau si astept orice sfat suplimentar.

Multumesc mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inca un Jimny...sau mai tarziu?

Gasesti Suzuki Jimny cu volan pe stanga la pret acceptabil si la noi in tara, incepand de la 2000-2500 euro, an de fabricatie incepand cu 1999, euro 2, taxa de inmatriculare intre 400-500 euro.

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

De acord cu tine dar acele masini personal nu imi inspira pic de incredere si unele dintre ele sunt chiar din Anglia.Din Romania singurele masini care imi inspira cat de cat incredere sunt peste 5000E si decat sa nu imi iau ceva bun mai bine nu iau deloc.

Link spre comentariu

Bafta multa! A fost doar o parere, eu personal as opta pentru o masina cu volan pe partea stanga, dar eu nu sunt tu :grin: , asa ca..., fiecare dupa cum considera. Sa fi tu multumit, ca in rest, si noi suntem multumiti, indiferent de ceea ce alegi. :h5

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare