Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa "PODUL INALT" 14-17 noiembrie 2013 Vaslui

Postări Recomandate

Re: Cupa "PODUL INALT" 14-17 noiembrie 2013 Vaslui

Am dori mai multe informatii despre cupa aceasta nu doar un afis, te rog

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trupa de la Vaslui e una cu ambitii mari, in mod sigur ca ne vor surprinde placut cu ce se va intampla acolo, la Cupa de anul asta, Pedro ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

1. DESCRIEREA CONCURSULUI

Cupa Podul Inalt este un concurs de offroad auto, organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a Comisiei Naţionale de Off Road, de către clubul sportiv Offroad club Vaslui. Concursul are ca scop promovarea tehnicilor pilotaj 4×4, orientare GPS, deplasare pe teren accidentat şi tehnici de salvare şi auto-recuperare .

Concursul se desfaşoară în perioada 14 – 17 noiembrie 2013 cu secretariatul în incinta C.R.A.V. CENTRUL DE AFACERI VASLUI şi va fi structurat pe 2 clase: Standard, Open (Extrem), în două zile de trophy şi o zi de trial.

2.CONDIŢII DE PARTICIPARE

Vor putea participa posesorii de autovehicule 4×4 în condiţiile regulamentului general, la clasa pentru care poate opta, în funcţie de dotări. La competiţie pot participa şi sportivi străini în acelaşi condiţii cu sportivii români, respectiv cu licenţa de sportiv anuală sau licenţa one event care se poate elibera la secretariatul concursului.

Dotările obligatorii ale autovehiculelor participante la concurs şi condiţiile de siguranţa ale echipajelor sunt următoarele:

• Clasa Standard:

Echipajele vor fi formate obligatoriu din pilot şi copilot. Fiecare echipaj poate participa în cadrul cupei numai cu maşina specificată în fişa de înscriere. Sunt acceptate să participe numai autovehicole cu tracţiune integrală, care au o masă cuprinsă între 900 şi 3500 kg şi un ampatament minim de 200 cm, în stare de funcţionare, ce îndeplinesc condiţiile de dotare minima obligatorie, stipulate în Anexa A (regulamentul official FRAS).

Starea tehnică a autovehiculelor participante va fi verificată şi validată numai de către comisia Tehnică a competiţiei. Comisia va urmări ca autovehicolele să fie conform Anexei A sau conform Regulamentului particular. Autovehiculele ce participă la clasa Standard trebuie să fie înmatriculate.

Echipajele standard nu au obligativitatea dotării cu troliu, aparate de măsurat distanţele tip terratrip.

• Clasa Open(EXTREM)

Cuprinde orice tip de autovehicole cu tracţiune integrală, cu respectarea normelor de securitate

prevăzute în regulamentul particular şi Anexa A. Mărimea anvelopelor NU ESTE LIMITATA!

3. INSCRIEREA PARTICIPANŢILOR

Pentru înscrierea on line accesaţi formularul online sau pe forum.club4x4.ro .Perioada de înscriere începe 15 SEPTEMBRIE 2013 şi se va termina în ziua de 14 NOIEMBRIE 2013 orele 22:00. Lista cu participanţii înscrişi va fi afisată online şi la secretariatului competiţiei. Concurenţii piloţi vor prezenta la înscriere permise de conducere valabile. Organizatorii se angajează să păstreze, conform prevederilor legale, confidenţialitatea datelor cu caracter personal furnizate de concurenţi şi să nu le utilizeze în alte scopuri.

4.TAXA

Taxa de participare:

• Cu cazare şi masa incluse, -500 lei/concurent.

• Fără cazare şi masă incluse –300 lei/concurent.

Licenta ONE ENVENT-30Euro/pers;(pentru cei care nu detin licenta FRAS CNOR);

Asigurare concurs-50Ron/pers;(pentru cei care nu detin licenta FRAS CNOR);

Taxa pentru insoţitori:

• Cei care doresc să facă rezervări pentru însoţitori, personal tehnic etc. pot solicita acest serviciu cu minim 3 zile anterior datei de 14 noiembrie 2013.

• Taxa pentru însoţitori este de 300 lei/persoană.

Taxa de participare se poate achita în contul RON: RO72BRDE380SV32555023800

deschis la Banca BRD VASLUI– sau la secretariatul competiţiei, în data de 14 NOIEMBRIE 2013.

Nu uitaţi să treceţi numele concurentului/concurenţilor pe ordinul de plată sau chitanţa de depunere atunci când faceţi plata taxei de înscriere.

5. DESFAŞURAREA CONCURSULUI

Concursul se va desfaşura pe o perioadă de 3 zile, dintre care 2 zile de traseu şi o zi de Superspecială. In cele doua zile de traseu concurenţii vor avea de parcurs şi Probe Speciale, vor trece prin Punctele de control impuse de organizatori într-un timp maxim alocat. Timpul maxim alocat poate fi modificat de către organizatori în condiţiile prezentului Regulament şi va fi adus la cunoştinţa concurenţilor înainte de începerea concursului sau în timp util.

Normele de securitate sunt cele cuprinse în anexele Regulamentului Campionatului Naţional de Offroad 2013, precum şi cele impuse de prezentul regulament.

Norme de securitate OPEN(EXTREM)

Pentru securitatea echipei/echipajelor sunt obligatorii următoarele dotări:

• Roll Cage din ţeava metalică de minim 38 mm diametru şi 3 mm grosimea secţiunii ;

• Acoperiş de tablă pentru autovehiculele deschise sau cu soft conf Anexa A

Centuri de siguranţă tip HAM pentru competiţii automobilistice, cu trei sau patru puncte de fixare, pentru pilot şi copilot

• Cric, triunghi reflectorizant,căşti de protecţie,stingător, intrerupător general conform Anexa A

• Prelate sau material impermeabil de dimensiuni 6x3m, mănuşi de protecţie, şufă pentru protejarea copacilor

• Staţie radio emisie recepţie în bandă CB, terratrip/aparat de măsurat distanţele/aparat GPS – garmin sau compatibil sau SmartPhone iphone cu softul Xmotion sau Android cu OruxMaps.

• Troliu faţă funcţional, anvelope minim MT .

• Trusă de prim ajutor;

• Hrană şi apa pentru 48 ore

Toate obiectele detaşabile din interiorul maşinii trebuie să fie foarte bine fixate pentru a se evita accidentările.

Transportul combustibilului în maşină este interzis (este permis numai în exteriorul habitaclului) în limita a 40 litri numai în recipienţi metalici omologaţi, etanşi şi foarte bine fixaţi.

Recomandări:

Sapa troliere,topor, mijloace de iluminare şi semnalizare pentru cazul în care nu funcţionează instalaţia electrică. Pe fiecare maşina vor fi scrise la loc vizibil numele (cu caractere de 30/30 mm), prenumele şi grupa sanguina pentru fiecare membru al echipajului.

Concurenţilor le revine obligaţia de a semnala organizatorilor, înaintea startului, imposibilitatea de a accesa canalul de comunicare specificat de organizator.

Norme de securitate STANDARD:

cauciucuri minim profil AT si maxim MT-nemodificate.Nu sunt admise cauciucuri cu profil agresiv de competitie(simex ,bogger) sau cauciucuri agricole gen tractor.

• GPS model Garmin sau compatibil Garmin sau SmartPhone iphone cu softul Xmotion sau Android cu OruxMaps.

• cric, triunghi reflectorizant,căşti de protecţie, stingător, conform Anexa A

• prelate sau material impermeabil de dimensiuni 6x3m, mănuşi de protecţie, şufa pentru protejarea copacilor;

• autovehiculul să fie înmatriculat;

• bordul maşinii să indice kilometrajul corect;

• trusă de prim ajutor;

• echipament de comunicare staţie emisie recepţie în canal CB/ telefoane mobile;

• hrană şi apa pentru 48 ore

6. PREMII ŞI CONTESTAŢII:

Premiile sunt nominale pentru fiecare ECHIPAJ.

Contestaţiile se depun şi se soluţionează la secretariatul concursului în conformitate cu Regulamentul Naţional al Campionatului de Offroad. Contestaţiile vor fi analizate şi rezolvate pe loc .Se va face un proces verbal de încheiere a contestaţiei care va conţine rezultatul acesteia.

Editat de cipriani
Link spre comentariu

Eu pot certifica foarte buna organizare de la trialul Podul Inalt . O echipa unita si frumoasa cu real potential de organizare.

Mult succes si sa fie o competitie reusita! Felicitari pentru initiativa!

Piatra Neamt va fi pe roti la Podul Inalt!:wink:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

john + raluca , open

cred ca si copilotul meu balauru' vine cu balauritza, tot la open

all inclusive

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

Cred ca mai punem o steluta pentru Piatra Neamt! La standard! Sper sa rezolv cu masina pana atunci! mici probleme...doar e un fier... :))

Dac-ule...te voi incurca si aici!!! sper sa nu ma ratacesc! iarasi...

:))

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Eu am vorbit azi cu Ciprian de la care am inteles ca din pacate nu au reusit obtine toate autorizatiile si de aceea acest eveniment nu se mai tine / se amana.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Înseamnă ca următorul va fi la Shumen

Totuși ar fi bine un răspuns oficial

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

si eu cred ca nu se mai tine doar trial sambata am vazut in postarea aceasta pe facebook

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=608385755889254&set=a.443225062405325.106548.215008975226936&type=1&theater

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

In urma sedintei ,ce a avut loc astazi 01.11.2013 la sediul Romsilva Vaslui ni s-a comunicat oficial ca reprezentantii regiei nu au dat aviz favorabil cererii noastre, pe motiv ca padurea este in proces de certificare etc etc , fapt pentru care, am ales pentru aceeasi data de concurs, 16.11.2013, organizarea unui trial, Cupa Podul Inalt editia a II a. Mentionam si faptul ca am avut toata buna vointa organizarii acestui eveniment avand in vedere ca am preluat data competitiei de la clubul din Iasi.

Am primit asigurari de la proaspata conducere Romsilva Vaslui, ca vom avea tot sprijinul organizarii unui concurs anul urmator, urmand ca data desfasurarii sa fie stabilita de comun acord.

Ne cerem scuze pentru eventualele incoveniente create .

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la Trialul Cupa Podul Inalt.

OFFROAD CLUB VASLUI

Link spre comentariu

Ne pare rau sa auzim asta!!!

Macar dati-ne detalii despre trial, sa ne distram acolo!

Locatie?

Ora?

Taxe?

Conditii de participare?

Multumim!

Chiar daca nu am pus la punct fierul de Jimny, tot vreau sa vin!

:cl

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Ne pare rau sa auzim asta!!!

Macar dati-ne detalii despre trial, sa ne distram acolo!

Locatie?

Ora?

Taxe?

Conditii de participare?

Multumim!

Chiar daca nu am pus la punct fierul de Jimny, tot vreau sa vin!

:cl

Multumim pentru interesul acordat!

Locatia Vaslui -Partia de sanius.

Ora 10:00-11:00 am inscrieri.

Taxa 100ron/pers.

Clase Standard Open (extrem).

Norme de securitate OPEN(EXTREM)

Pentru securitatea echipei/echipajelor sunt obligatorii următoarele dotări:

• Roll Cage din ţeava metalică de minim 38 mm diametru şi 3 mm grosimea secţiunii ;

• Acoperiş de tablă pentru autovehiculele deschise sau cu soft conf Anexa A

Centuri de siguranţă tip HAM pentru competiţii automobilistice, cu trei sau patru puncte de fixare, pentru pilot şi copilot

• Căşti de protecţie,stingător, intrerupător general conform

mănuşi de protecţie, şufă pentru copac.

• Troliu faţă funcţional, anvelope minim MT .

Toate obiectele detaşabile din interiorul maşinii trebuie să fie foarte bine fixate pentru a nu se desprinde.

Norme de securitate STANDARD:

• cauciucuri profil maxim MT-nemodificate.Nu sunt admise cauciucuri cu profil agresiv de competitie (simex sau booger).

Casti si centuri de siguranta .

PREMII ŞI CONTESTAŢII:

Premiile sunt nominale pentru fiecare ECHIPAJ.

Contestaţiile se depun şi se soluţionează la secretariatul concursului în conformitate cu Regulamentul Naţional al Campionatului de Offroad. Contestaţiile vor fi analizate şi rezolvate pe loc .Se va face un proces verbal de încheiere a contestaţiei care va conţine rezultatul acesteia.

Link spre comentariu

Capul sus domnilor! Viata merge inainte ...poate la anul ...va fi un an in care vor fi mai putine lucruri de ascuns acolosea in padure. E de inteles de ce s-au codit cu autorizatiile ...

Salut pe aceasta cale un domn mititel din gasca voastra ...de vreo 0.15 to... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Asadar, se fac inscrieri pentru Trial la Vaslui.

Prezent!!:banana

PS: Ramine mai mult timp pentru "socializare":x

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Pentru Trial : Prezent!

Merge si fara copilot?! e criza de copiloti!

Mai sunt si alte taxe pe langa cea de 100 ron?

Mai am de schimbat ambreiajul, o sonda lambda, de sudat o teava in loc de toba finala...si sper sa am un agregat functional!

:h5

Bine ca am functionale proiectoarele si cutia cu lautari! :ha:

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare