zsolt Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Doresc sa cumpar un troliu si am gasit o oferta destul de buna pe net, sincer nu prea ma pricep si am decis sa intreb pe cineva cu mai multa experienta daca merita sau nu achizitionat . Daca credeti ca nu e okey ... ati putea sa`mi recomandati alt model pana in 400 euro ! :):cl Edited August 29, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Troliu JWS De ce nu te orientezi la una din ofertele de aici de pe forum, sunt destule in banii prevazuti de tine. In plus, cativa dintre vanzatorii de aici asigura si reparatiile atat in garantie cat si post-garantie, un lucu destul de important dupa parerea mea. Oricum, in categoria asta de pret, toate sunt chinezesti:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolt Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 Re: Troliu JWS Cam ce ai recomanda ? Sincer, nu prea ma pricep inca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Troliu JWS Cam ce ai recomanda ? Sincer, nu prea ma pricep inca . foloseste functia de cautare pe forum, descrisa in topicul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum, postul numarul 3 si gasesti o sumedenie de topicuri cu si despre trolii care te pot ajuta sa decizi ce e mai bun pentu tine si masina ta (inclusiv pentru buzunarul tau). Personal nu am troliu pe masina asa ca nu pot recomanda un model anume (si nici nu pot critica vreunul) Spor la citit! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Troliu JWS Doresc sa cumpar un troliu si am gasit o oferta destul de buna pe net, sincer nu prea ma pricep si am decis sa intreb pe cineva cu mai multa experienta daca merita sau nu achizitionat . http://www.pieseauto.ro/diverse-accesorii-auto/troliu-nou-13000lbs-trage-5-9t-la-12v-2116221036.html Daca credeti ca nu e okey ... ati putea sa`mi recomandati alt model pana in 400 euro ! :):cl Tinand cont de faptul ca nu te pricepi la acest domeniu, iti dau eu niste sfaturi. Anunturi ca cel pe care l-ai dat ca exemplu sunt niste anunturi mincinoase atat direct prin informatiile postate cat si indirect prin omisiunea intentionata a unor detalii. In nici un caz, un troliu de 350 de euro nu este "profesional" asa cum scrie acolo. In nici un caz, un troliu de 350 de euro nu este indicat de utilizat in "raliuri of-road" adica in regim de competitie. Nu se specifica in anunt ca troliul este chinezesc (nici nu poate fi altceva la banii aia). Oferta respectiva nu e "destul de buna" cum spui tu. Exista alte oferte de trolii din gama low cost, cu aceleasi caracteristici dar la 340 de euro cu factura, transport inclus si garantie reala de 12 luni. In respectivul anunt e 350 de euro fara factura plus 100 de lei transportul. Eu zic sa mai cauti. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Re: Troliu JWS suna cam ciudat anuntul"fara factura cu garantie"la banii aia cum spuneau si colegii sunt oferte aici pe forum,spor la cautat Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolt Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Re: Troliu JWS Am gasit un Dragon Winch care mi se pare okey . http://4x4store.ro/Trolii-4x4/trolii-dragon-winch/dragon-winch-maverick-dwm-12000-hd Ce parere aveti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Re: Troliu JWS Aici discutam de spre caracteristicile unor anumite modele de trolii nu de insiruirea unor vanzatori care vand asa ceva. E o sectiune tehnica despre trolii nu una de promovare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) Re: Troliu JWS Salut, Uite, de exemplu, in josul oricarei pagini aici pe forum, gasesti un anunt de vanzare la un model de troliu f.f. bun ca raport pret calitate (Prime Tech). Unde mai pui ca e de 13.000 lbs! Deci, arhisuficient ca putere (sper chiar sa nu fie prea mare pt. un samurai, si, un pic, poate voluminos); banuiesc, totusi, ca se pot aduce si modele de putere mai mica. Sorin Edited August 29, 2013 by Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Re: Troliu JWS In urma cu 4 luni am facut un studiu de piata, ajutat de colegii de pe forum, ptr alegerea unui troliu. Poate acest topic te va ajuta si pe tine in alegerea troliului potrivit: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78088-Troliu-ptr-Y60-prospectie-de-piata-02-04-2012 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts