validan Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Salutare tuturor,am nevoie de ajutor din partea unor persoane mai competente : s-a bulit o bobina ''selenoid'', nu mai cupleaza sau cind cupleaza ramine blocata. Intrebare care este mai buna prima sau a doua? Va multumesc. Edited September 2, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Re: Probleme Solenoid Troliu Am utilizat-o pe cea de-a doua cu succes. Edited September 2, 2013 by Astral ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Probleme Solenoid Troliu ... si eu pe prima, cu la fel de mult succes.:grin: Primul model de solenoid este fabricat de cateva firme prestigioase, ca de exemplu: COLE HERSEE: 24401 UNITED TECH: 5051189 PRESTOLITE: 15-323, 15-386 JOHNSON ELECTRIC: 5118840, 5118940 si de multe altele, complet necunoscute. Acelasi lucru se poate spune si pentru al doilea. Din poze nu se vede de cine sunt facute. Nu conteaza forma, ci producatorul de incredere. Daca sunt "noname", deci ieftine, nu te poti baza pe ele. Daca nu mai fac contact, nu-i bai mare, dar daca se lipesc contactele... buba mare.:old. Nu de prosti pun cei de la Warn cate doua relee simple pe sens, in loc de unul dublu, ca la troliile ieftine. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
validan Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Re: Probleme Solenoid Troliu Salutare salutare Eu am primul model dar nu stiu ce marca siunt pt ca nu scrie nimic pe ele si din cauza asta am zis sa ma consult cu voi orcum va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Re: Probleme Solenoid Troliu Pune ce ai si vezi cat tine. Ideea este ca un troliu consuma mult curent si contactele prin care trece acest curent trebuie sa fie de foarte buna calitate, ca sa reziste in timp. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
validan Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Re: Probleme Solenoid Troliu Nu am inca,va trebui sa cumpar ceva,sa vad ce gasesc de amperaj mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts