maxim99 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Am decis sa imi prezint si eu samuraiul (inca e al meu): deci: suzuki samurai SJ 410, 4x4, SPOA, culoare rosie, hard-top fibra,baterie banner dubla, full xenon(fata-spate), filtru aer sport, bara tip ARB, troliu 12500 lbs, scaune bmw, carlig remorcare, cauciucuri AT 31, subwoofer+radiocasetofon, praguri nissan, overfendere jeep, MRL-uri manuale ,inchidere centralizata+alarma . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" Arata bestial. Keep the good work! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim99 Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" alte poze si cu proprietarul:p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" E haios sa numesti un Samurache "Coana MARE", dar masina e faina. :D 1 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim99 Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" am adus-o odata tractata, si am trecut pe sub o pasarela si unu din spate cu un break, ""hai usor usor cu Coana Mare!!" si m-am gandit ca ar fi fain sa ii ramana numele asa:))) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim99 Postat Octombrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" Am ramas pieton!! Sa fie intr-un ceas bun pentru noii proprietari!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" alte poze si cu proprietarul:p [ATTACH=CONFIG]188776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188777[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188778[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188779[/ATTACH] Faina tare masina! S-o stapinesti SANATOS si sa ai timp sa te dai prin gloade cit mai mult!!! ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" Faina tare masina! S-o stapinesti SANATOS si sa ai timp sa te dai prin gloade cit mai mult!!! De faina e faina... dar tocmai ce a spus omu' ca a dat-o :wink: PS: a ajuns tot la cineva de pe forum? ar fi frumos de urmarit in continuare "faptele" conei :h5 Editat Octombrie 4, 2013 de rockshox 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Suzuki Samurai nume de cod "Coana Mare" De faina e faina... dar tocmai ce a spus omu' ca a dat-o :wink: Deci......[ATTACH=CONFIG]191463[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate