grasu-bff Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 va salut, sunt nelamurit si poate ma ajute cinva cu un raspuns, vreau sa cumpar de la un coleg de pe forum o pompa de injectie dar marca pompei este zexel iar pe masina mea este un bosch , are cinva idee daca este posibila aceasta inlocuire ? multumesc anticipat !!! Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: pompa de injectie 2.8td nelamurire zexel este boschul japonez,e la fel de buna si se poate inlocui Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: pompa de injectie 2.8td nelamurire te ai lamurit? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasu-bff Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 (editat) Re: pompa de injectie 2.8td nelamurire m-am lamurit, pompa mea era bosch pe un sticker si zexel scris tiparit pe spatele ei ...nu am inteles care e treaba, am inlocuit pompa cu una cumparata de la un coleg de forum si merge exceptional, am gasit semeringu de la axul pompei intarit, asa ca uleiul din carter intra in circuitul de motorina si rezervor pun cateva poze cu ce am facut cu toate ca nu sunt asa clare. in prima poza se vede culoarea motorinei din rezervor pun si un clip fix cu mine inainte de a schimba pompa pentru a face-o de ras :ha: Editat Noiembrie 20, 2013 de grasu-bff Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: pompa de injectie 2.8td nelamurire lasa un nr de tel vreau sate intreb cum ai rezolvat problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate